reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
GRZANECZKO oj... no to miałaś przygody! już myślałyśmy, że rodzisz. duzo odpoczywaj i trzymaj się dzielnie kochana:*
MYNIA no co TY mówisz??!! przecież nie jesteś za stara na bycie mama. z hormonami się dogadasz napewno. badania zrobisz i bedzie ok. masz fajnego ginka to do tam molestuj. a co do cyklu może jakas luteine zapodaj zeby @ przyszła i juz Cie tak nie meczyło. mierzysz tempke?? tule:*

Jillka no stara jestem... 30 lat skończone... już za późno na cokolwiek...
Domiczku mój gin niby fajny ale jak każdy akurat na hormony skierowania nie chce mi dać, na wszystko inne daje, na to nie.. więc musze prywatnie zrobić a już wczoraj sobie podliczyłam, to jest 250 zł... A tempkę mierzę co kilka dni ale nadal jest to tempka z pierwszej fazy... więc owu jeszcze nei było a mam dziś 31dc
od paru dni strasznie mi się chce słodkiego, normalnie nie mogę opanować... chyba cukier zaraz będę jeść...
Sihayko no dawno nie dostałam... ale nie dziś proszę, ta bardzo boli mnie podbrzusze od jakichś 3 dni...
A w ogóle to ładnie to wygląda:) Myni kopa a "pozostałe dziewczyny witam serdecznie i milutko" :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Sihaya wyprzedzałą tramwaj w stroju śnieżynki :) Widziałam, w teleekspresie pokazywali :)

... hehhehe.... padłam;)

to co, teraz Ty będziesz w wiadomościach w biegu po cukier?:p

Zdjęcie śnieżynkowe będzie w nd mam nadzieję:) w sobotę idę na parapetówkę do koleżanki z pracy i u niej mam zamiar sobie zgrać całą dokumentację mikołajek:) swoją drogą muszę coś wymyślić szybkiego i pysznego na tą parapetówę...

A zamiast kopa tulę:) i zalecam terapię śmiechem:) mówi Ci to trzydziecha!!
Ja urządziłam sobie terapię sprzątaniową i połowę kuchennych szafek wymyłam - a teraz padam na pyszczek i już nawet nie mam siły się dołować małpiszonem...

Pianeczko gratulacje zdania egzaminu:)

Basik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pianko gratulacje z okazji zdania prawka, witamy w gronie kierujących automoblików :tak:
Grzanko co za emocje dzisiaj mieliśmy przez Ciebie ;-) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :tak:
Myniu dawaj dupę za takie teksty to należy Ci ostre lanie :cool:
Basik trzymam kciuki za II krechy nie zawiedź nas kochana :tak:
Czarnooka zobaczysz że pod koniec 2013 wszystkie będziemy już mamusiami :tak:
Ja jutro idę na szkolenie także dopiero wieczorkiem do Was zajrzę chyba, że nie będę miała siły bo szkolenie ma się skończyć dopiero ok 19 :-(
Pozdrawiam i do "usłyszenia"
Buziaki :*************
Trzymam kciuki za testujące :tak:

grzanka90 Coz za emocje tu zafundowalas. Trzymaj sie ,lez wypoczywaj. Oby wszystko minelo.

Laseczki ja na chwile,dac znac,ze zyje. Jakosc tego zycia troche do dupy:baffled: ale jest lepiej.Jakos samodzielnie funkcjonuje.

Pianko gratulacje!!

reklama
Asitko, Sihayko ogłaszam wszem i wobec, że nie daje dupy :)
Własnie znalazłam inne laboratorium, w którym komplet badań będzie mnie kosztował 175 zamiast 250 tak jak w tym, w którym liczyłam wczoraj. a w ogóle to już to co wczoraj liczyłam to było jedne z tańszych bo w inych wychodziło mi koło 360 :) Chyba z kosmosu biora te ceny... a pytanie głównie do Sailorki - testosteron badać normalny czy wolny?

Do góry