reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gosiu przepiękny brzusio ;) wymacałam go przez monitor że ohoho
Myniutku niestety zamiast leżeć w łóżku to ja niestety chodzę do pracy ;( dzisiaj ide na popoludnie ;( do anginy doszedl jeszcze katar masakra. wiec jestem pociagajaca

reklama
Witam dziewczyny z rana, ja wróżbę zrobię dzisiaj wieczorem w domku i zobaczymy co mi wyjdzie, kiedyś wróżka mi wywróżyła 2 dzieci i parkę :tak::-D
Czarnooka hmm pociągająca jesteś :-D tulę Cię kochana mam nadzieję, że chorubsko bardziej się nie rozwinie :tak:
Sailor tak jak mówi Mynia bliźniaki Ci wyszły i tyle :tak:
Agnieszko trzymam kciuki za dietę na pewno dasz radę :tak:
Margotka jaki śliczny brzusio :tak:

Pozdrawiam resztę dziewczyn :tak:

Hej kobitki :)
Witam się ze świeżutką porcją fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sailorku ładnie u Ciebie ten wykres wygląda :) Trzymam kciuki :) A co do wróżby to może rzeczywiście bliźniaki:-D
Czarnooka dużo zdrówka! A bierzesz antybiotyki na anginę? Powinnaś iść na L4 Kochana, bo się wykończysz i krzywdę sobie zrobisz. Dbaj o siebie :)
Asita to zobaczymy czy dzisiejsza wróżba Ci się pokryje z tą z przeszłości :)

Pozdrówka :)

Rózniczko kochana dziękuję za przepisy :)

Sailor a skąd wiesz że Grzaneczka rodzi?
ojeju teraz zauważyłam jej post na moje to też na poród wygląda tylko dość szybko bo 36 tydzień :) fajne święta będzie miała :))

a u mnie zaczął się pierwszy dzień diety zobaczmy jak to będzie
idę dzisiaj z mała do lekarza na 17 bo wczoraj temperature miała

Ostatnia edycja:
hejka:)
Ja u mamy dzis urzeduje... P. chory do lekarza poszedł i ma zwolnienie wiec do konca tyg mam chłopa w domu:-);-)
Temperatury nie zmierzyłam dzis i juz nie bede mierzyc... odpuszczam i czekam na @ choc zadnych znakow nie daje:no: moze jednak nie przyjdzie?;-) zartuje...:-D Plan na nastepny cykl to odwiedzic ginka i tempki nie bede mierzyc i test dopiero jak @ bedzie spozniac... tak!

oo grzaneczka rodzi troszku za wcześnie. masakra jak ten czas szybko ucieka a wydaje mi sie że nie dawno pisała że zobaczyła na teście II kreseczki. a tu już poród.
a u nas dziewczynki tym co nie wychodzi dalej nic ;(;(;( ciągle tylko I kreska i ani cień cienia więcej :(:( przepraszam za te smutasy ale czasami złapie mnie taki dół że masakra.

reklama
Czarnooka w przyszłym roku to kreski będą się sypać nawet potrójnie, głowa do góry ;-):tak: ale mnie też łapie taki dół, także Cię rozumiem :tak: Mój mąż pyta mi się co chce na gwiazdkę, a ja na to, że dzidzi, ale tego nie da rady "kupić" :-(

Do góry