reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotko, zrobiłam pierścieniem a w święta zrobie obrączką mamy. Póki co wyszła mi dziewczynka i chłopczyk a ślub w wieku 30 lat, czyli zostało mi 9 miesięcy. I w sumie planujemy do czerwca wziąć cywilny w Szwecji a kościelny już w Polsce.
Sailorku, bliźniaki??? :-D

ROŻNICZKA wysyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&:* ja byłam na głodniaka na tych badaniach.
MARGOTKA Ale śliczny domeczek juz masz:) u nas w miarę ok. zgaga meczy co jakiś czas niemilosiernie i w sobote pojawiły sie skurcze co 10 min ale przeszło. zaciskam nogi i nie rodzę przed swiętami;-)
JILLKA dziś chyba bez zachcianek i bez apetytu:-p boje się jeśc bo zgaga pali niemiłosiernie:p
SIHAYA hahaha genialna jesteś. gdzie zdjęcie śnieżynki:p?
SAILOR ja dalej trzymam kciukaski za II krechy:) jeszcze pewnie za wcześnie na teściora skoro owulka tak późno była.
MYNIA a co to za smakowitości ugotowałaś??
AGNIESZKA dużo siły Ci zycze w tej diecie:* dużo poza norme nie przekraczasz. a nie kazali Ci badania ponownie zrobic?? moze cś dzień wcześniej zjadłas że ten cukier tak wybiło??

Domiczku kkurczak z dynią, ananasem, cebulką i mlecziem kokosowym. Zjadłam więcej niż powinnam:) a teraz mam ochotę na słodycz... kurcze... zła Ania :)
Sailorku a to ja przepczyłąm tę wróżbę za ile :) Posłałam CI priva :)

reklama
Do góry