reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej Dziewoje... U mnie płodniaki już skończone, ale chyba znowu jakaś infekcja się przypałętała, bo śluz żółtawy... Eh nie wytrzymam.

Grzanka powiem Ci, że narobiłaś zamieszania hahaha już oglądałam profil na fb Twój żeby sprawdzać czy coś się dzieje :p

Myńka, bo ja się przejadę do tej (nie)Wawy i CI osobiście pupeczkę złoję. Jak tam Twoja dieta? Bo u mnie szaleństwo... Schudłam kilogram :|
Ale w piątek idę na pierwsze zajęcia z jogi. Matę już kupiłam i kostkę... :D

Basik przykro mi, że tylko jedna krecha... Będzie napewno druga też :)

Sihaya nie mogę się doczekać zdjęć Śnieżynki :-)

Bzibziok babka ziemniaczana?? o jaaaa ale mi ochoty narobiłaś... i jeszcze sos grzybowy do tego lub śmietana... muszę dziadka poprosić, żeby mi zrobił jak będę następnym razem w ZG. On robi najlepszą.

Kurczę nie pamiętam co miałam napisać... Yhmmm to niech będzie, że tym razem reszta dziewczyn dostaje buziaka :D

Ja dzisiaj jadę chyba kupić tv i od razu jakiś dekoder z cyfry lub polsatu. nie mogę się jeszcze zdecydować. No i jadę odebrać tableta dla Narzeczonego na gwiazdkę :-D

reklama
No, to TV nie kupiłam, ale za to dekoder mam z Cyfry+ :-) wreszcie będzie co oglądać !!! Ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!

Zupa się robi, kurczaczek leżakuje w przyprawach, serek z rzodkiewką na śniadanie jutrzejsze zrobiony... Poodkurzane, umyte podłogi... Biorę się za pranie :-)

Hej

Basik, testuj za kilka dni - koniecznie !
Agacynda - widzę że energia Cię rozpiera ! Tak trzymaj...
Ja idę kolację szykować - makaron z sosem cukiniowo-śmietanowym.
Pozdrówka

masakra jestem juz w domku czuje sie potwornie zasmarkana :-D:-D
zlitowali sie nademną w pracy i jutro mam dzień wolny ufff.
mój mąż pojechał w delegację więc do piątku jestem sama :(
obyło się dziś w takim razie bez gotowania. ja sobie zrobiłam na szybkiego by coś przekąsić tosty z serkiem i czosnkiem mniam mniam :D

Czarnooczko, jak samopoczucie?
Basik póki nie ma @ jest nadzieja, może za wcześnie na test
Margotko to nie kwestia odżałowania pieniążków tylko ich braku... no ale jujż nie mogę dłużej tego odkłądac, teraz to jest najważniejsze...
Pianeczko ja nie uważam, że jestem stara tak ogólnie tylko za stara na dziecko... czuć sie można młodo ale biologii nie oszukasz... a co do prawka to w takim razie ja się wstydzę:) Bo nie posiadam... tylko, że ja nie mogę ze względów zdrowotnych :( i raczej nigdy nie będę mogła...
Agacynda widzę, że tez lubisz używac słowa "narzeczony", ja tez sie nim wręcz delektuję jak go używam :p Powiedz potem jaki TV kupiłaś, bo ja planuję kupić za miesiąc i już czytam o tych wszystkich magicznych funkcjach i się gubię :) A dieta... popsuła mi się waga podczas przeprowadzi więc nie wiem... centymetrów mniej nadal 8 w pasie ale o dziwo spodnie, które zaczełam nosić 3 tygodnie temu (wczęnsiej byly za małe) teraz już mi zjeżdżają i przechodze na kolejny level - kolejne, jeszcze mniejsze spodnie :) Ale przyznam się, że nei trzymam diety bardzo rygorystycznie:) Ale wolę tak i wolniej chudnąć niż najpier szybko a potem mieć dosyć diety i wrócić do złych nawyków...
No i przeczytałam,że nie kupiłaś TV... ale jak kupisz, napisz co :)

A u mnie skoczyła tempka :) tylko nie wiem dokładnie kiedy :) I teraz ciekawe kiedy przyjdzie @ i iedy wypadnie mi 3 dc, oby nie w święta...

Wrzucam na patelnię cebulkę i czosnek, jak się zeszkli to dodaję wióry z cukini (robione obieraczką do warzyw) - takie długie paski, jak się cukinia poddusi, dodaję śmietanę 16 % - i chwilkę trzymam na ogniu. No i oczywiście sól i sporo pieprzu i takie to szybciutkie danie :)
I pranie też wstawiłam - będziesz dziś Agacynda moim guru perfekcyjnej Pani Domu :)
Ja jeszcze mam w planach pierniczki - zrobiłam w weekend jedne, ale wciąż giną w niewyjaśnionych okolicznościach :) Pewne jest, że do Świąt ich braknie

Edit :
Myniiiiaaaaa... nie kokietuj nas kobitko, bo 30 to jest całkiem dobry wiek na dziecko :D
I wiek urodzenia dziecka się przesuwa, więc zdążymy i my !

Ostatnia edycja:
O właśnie, Mynia mi przypomniała, Piankoooo gratulacje zdanego prawka !!

Myniutku, póki co odłożę zakup TV, poczekam chyba do nowego roku. Będą może jakieś fajne oferty... Ale jak kupować to ja tylko Samsunga. Nic innego. Moi rodzice mają Samsunga 50lub60 parę cali... i są zachwyceni.
To ładnie Ci idzie. 8 cm... też bym chciała... tak chyba najbardziej na centach mi zależy... waga wagą...
I tak, uwielbiam mówić, że to mój Narzeczony !! na każdym kroku to powtarzam. albo mówię "niedługomąż" :D

Jillka
no jestem dzisiaj z siebie dumna, więc mogę być dzisiaj Perfekcyjną Panią Domu :D

Tylko kurczę jeszcze moje Kochanie musi przyjechać i zamontować antenę... Na dachu :| tak coś czuję, że dziś tego nie zrobi.

reklama
Myniutku czuję się fatalnie ale mam za to ochotę na przytulanki cholera brak chętnych. im bardziej mnie choroba rozkłada tym bardziej mi odbija. :D:D ledwo paczam na oczy tak mam opuchniete
dzisiaj juz zuzylam kilkanascie paczek chusteczek jakis potop u mnie sie zaczal. dobrze ze to chusteczki a nie podpaski :D:D
wiecie ile razy dzisiaj kichnelam? 67 :D

a wlasnie Mynia ja tez nie mam prawka wiec lacze sie z Toba w bólu :D:D

Do góry