reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria dzięki za info :* tempki nie mierzyłam bo myślałam, że na następny dzień mi się @ rozwinie a ona się ze mną bawi w ciuciubabkę :angry: jutro rano zmierzę, a testu nie robiłam i nie zrobię bo w czwartek idę do gin. chyba, że @ się na myśli i przyjdzie, a po za tym gin. mówiła, że to by był naprawdę cud jakbym zaszła w tym cyklu w ciąże, a po za tym to strasznie niską mam tempkę w tym cyklu, a czy to normalne, że po duphastonie ma się plamienia przed @???? bo ja miałam przez 3 dni i teraz 2 dni cisza, a te plamienia to takie delikatne, a mi gin. powiedziała, że daje tabletki na skrócenie cyklu, już nic z tego nie kumam, postaram się rano wpisać tempkę, bo jadę jutro na konferencje do Poznania, więc zajrzę do Was dopiero wieczorkiem mam nadzieje, że nie naskrobiecie za dużo :-D
Dobrej nocy kochane :****

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!!!
Asita, a mi się wydaje że jednak powinnaś zrobić test!
U mnie rana 7 stopni na plusie, śnieg cały stopniał, takie to uroki halnego.
Temperatura mi wariuje Obserwacja cyklu - enpr.pl brzuch już od dobrych 5 dni boli, a @ coś się ujawnić nie chce, wiem że to wcześnie jak na nią ale mam już wszystkie objawy więc mogłaby się już pojawić!

Życzę wszystkim miłego dnia i aby tydzień zleciał szybko!

Asita :D Rób test! Nie musisz z porannego moczu.. :D
Bzibzioku w fl jednorazowo temperatura może spaść na 1-2 dni i nie jest to niepokojące (następuje wtedy często implantacja). Jak nie przyjdzie małpa do czwartku to też myślę, że możesz robić test :)

Ostatnia edycja:
Asisto kochana trzymam kciuki temp piękna !

A ja dzisiaj zabieram się za porządki trochę późno, ale tamten tydzień miałam wyjęty z życiorysu przez tą cukrzycę, na szczęście już się z nią po woli oswajam
wieczorkiem wkleję obiecane zdjęcie brzucha :)

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje :-D Faktycznie piękny prezent sobie (i rodzince) sprawiliśmy na Święta. Odebrałam dzisiaj betę 522,2 mIU/mL :-D Pierwszą wizytę u gino będę mieć 31.12.

Przeniosłam się na forum Sierpniówek 2013, ale będę do Was często zaglądać, szczególnie po Nowym Roku, bo będę mieć mnóstwo wolnego czasu.

Buziaki i trzymam kciukasy za resztę :tak:

Hej dziewczyny !
Panno Migotko - barrdddzzzooo gratuluję :) Spokojnych 8 miesięcy ! :)
agnieszko, czekamy na fotoski !
Asita, trzymam palucha za teściorek, kiedy planujesz? Według Twojego życzenia, dużo nie jest naskrobane :)
OOO....Basik - jestem Ci winna czekoladę...Dawaj adres na prv! ehh..nie mogę się pogodzić z Twoją jedną kreseczką !
Ficiaro, jak tam żywot ? Samopoczucie? Święta ?
Czarnooczko, ja też nie wiem, czy nie przestanę mierzyć... Ale martwię się, że coś mnie ominie - wiem, że to głupie...
Grzanka, jak dziś skurczyska ? Mam nadzieję, że pozwalają odpoczywać w miarę?

A mnie jest szkoda śniegu, jakoś tak ciemno teraz jest na świecie...
Qrczak, chciałam w Lidlu kupić reklamowany portfel, ale już nie było :/ Powiedzcie, czy widziałyście go na żywo ? Jeśli tak, powiedzcie, że jest niefajny, bo nie mogę odżałować...
Pozdrawiam Was wszystkie

Jillka mi tez sniegu zal.Lubie ak jest tak pieknie bialo.ale poki co tylko szaruga za oknem:/ Portfela na zywo nie widzialam:D

Agnieszko gdzie ta fotka ???:D

Grzanko jak sie czujesz?

trzymajcie laseczki kciuki za jutro!! wizytacja z samego rana,wieczorem usg polowkowe.

Gdzie Wy wogole jestescie???

reklama
Noelle, trzymam kciuki za jutro ! Mocno, mocno !
Myślę, że dziewczyny zakupy świąteczne uskuteczniają...
:) A ja idę kaszę jęczmienną gotować na kolację.

Do góry