reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

domikcw no właśnie nie wiem co mi się z tym cyklem porobiło, może przez te tabletki duphaston mi tak ześwirował :-( w czwartek idę do gin. to mi powie co i jak chyba, że @ przyjdzie

reklama
hej kobietki kochane moje a ja mam znowu problem bo pojawiły mi się ciala ketonowe w moczu i jutro mam powtórzyć test jak znowu będą to do szpitala masakra jakaś
Już teraz jestem pewna że to będzie chłopiec bo to tylą z tą płcią są wieczne problemy,mam nadzieje ze jak juz się urodzi to będzie dla mamusi łaskawszy

Agnieszko nie mów tak proszę, bo u mnie jak narazie jest ok i mam nadzieję że tak zostanie :sorry: A ciała ketonowe jak najbardziej mogą mieć związek z cukrzycą, z dietą a cukier w moczu też Ci wyszedł? ja wręcz słyszałam że z chłopcami lepiej ciąże przebiegają ale też uważam że nie ma reguły, np moja siostra z chłopcem pracowała do soboty a w czwartek urodziła z drugim też pracowała do końca ale kilka razy już na zwolnieniu była
domik Wczoraj na wizycie ok tylko mały się tak kręcił że znów nie dał serduszka obejrzeć i muszę w wolnej chwili do mojego doktorka na oddział do szpitala podjechać to zrobi USG na lepszym sprzęcie co przez kości wszystko widać także sposobem małego weźmiemy :-D
Noelle ja tam już nie wierzę że po kształcie brzucha da się płeć wywróżyć bo już takie różne widziałam że masakra ale niby spiczasty na chłopca okrągły lub rozlany na boki że nawet z tyłu widać że ciąża to na dziewuszkę, ale zdjęcie wrzucaj chętnie pozgadujemy :-D
grzanka już niedużo zostało :sorry:
Miłego dnia dziewczynki!

Pianeczko glukozy nie mam w moczy to pewnie zwiększą mi liczbę węglowodanów
kochana ja to tylko tak napisałam z tymi chłopcami bo to przecież nie wina dziecka że mam cukrzycę, ale z córcią moja ciąża przebiegała prawidłowo, ja po prostu jestem jakaś kijowa

Jiiilka dzięki, u mnie żywot dobrze :) Generalnie to strasznie piernikowo ostatnio :) W tamtym tygodniu robiłam choinki piernikowe, takie stojące, wczoraj przez 8 godzin piekłyśmy i dekorowałyśmy kolorowymi lukrami z przyjaciółką ciasteczka piernikowe i jeszcze czeka na mnie do upieczenia ciasto na piernik staropolski, które od 5 tygodni dojrzewa w ciemności :)
Ćwiczę na rowerze stacjonarnym, doszłam już do godziny dziennie i tak chce pozostać (spalam 700 kalorii dziennie :D). Jakichś spektakularnych wagowych wyników nie ma na razie, ale za to cellulit jak ładnie schodzi :D Się zastanawiam czemu dopiero teraz kupiłam rower :p Jak ćwiczę to czytam książkę, więc łącze przyjemne z pożytecznym :)
Po za tym mam jakoś tyle energii ostatnio :D Właśnie umyłam samochód na błysk! :D No i jeszcze psy rosną! Są cudne, choć wyglądają i chodzą jak takie pieski z odpustu nakręcane :D Każdy już gdzieś tam zaznacza swój charakter... jak ja je oddam to nie wiem... :(
Asita ja myślę, że jednak się udało :) Temp się trzyma nad kreską tak długo :) Jest możliwość, że to dupek tak wydłużył Ci cykl, ale nie wiem czy by się temp tak utrzymała sama z siebie po odstawieniu... Wiesz, ja nawet dla świętego spokoju zrobiłabym test żeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę... Może te plamienia wynikają z niedomogi i potem będziesz sobie w twarz pluła, że nie zareagowałaś wcześniej? Możesz mi przypomnieć, co i kiedy powiedziała Ci gin?

jeeeeestem.....
Wszystko ok,tylko hemoglobina mi podupadla,wiez zelazo zazywac bede.
Mialam usg szyjki ze wzgledu na te skurcze co mialam by sprawdzic czy cos tam sie nie skrocilo itp Wszystko ok!! Szyjka dluga,zamknieta :D
uparty(pf!!taaaak...!dalej nie znam plci!!!!!wyobrazacie to sobie???) wazy 395g i szalał na calego.

Trzymam sie mysli wizyty o g. 18. no juz chyba w 4D powinno wyjsc??

No to sobie ulzylam,ze wzgledu na to moje dziecię;D

Coz tam u Was laseczki??

agnieszko moze miec wplyw.Pamietam ze kiedys jakas kobitka na oddziale miala liczne ketony i kazali jej duzo pic. wiec ma to zapewne jakies powiazanie!!
A powiedz dajesz rade z ta dieta?insulina? Ale Ci sie kochana trafilo!! Mnie to cala ta glukoza dopiero czeka:szok:

reklama
AGNIESZKA oj biedulka z Ciebie:( mam nadzieje, ze jutro wyniki będą lepsze i ominie Cie szpital.
PIANKA bedziesz miała wiercipiętka w domu:p przygotuj się:p
NOElLE :-D uparcioszek z maluszka. bedzie większa niespodzianka:) trzymam kciuki zeby na 4 d sie pokazała kluseczka w całej okazałosci.
FICIARA aaaaaaale pysznosci narobiłas!!! już mi się chce czegoś słodkiego:p

Do góry