Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
laluś Uda sie!!! Musi!! trzymam kciuki!!!
Nooo agnieszko byle do wieczora To moze W KOŃCU sie uda podpatrzec. W sumie ksztaltem brzuszki mamy podobne,wiec moze cos w tym jest
Noelle jak dla mnie to porządny obiad masz taki ogromny ten brzuchol że jeszcze wróżyć z czego nie ma wg mnie dziewczynka ale życzę Ci upragnionego chłopczyka ;-) może spróbuj z tą wróżbą z żyłkami w oku czy coś takiego? ktoś o tym kiedyś pisał
heheh Pianko wiem szalenstwo ten moj brzuch. Ale w koncu cos tam widac nawet i ciąza to nazwac mozna robilam ta wrozbe,no i chyba blizniaki;D Bo w kazdym oku to v;D
NOELLE a gdzie Ty brzucholine podziałaś co?? pięknie:* ja na początki ciązy tez mialam taki szpiczasty brzunio a teraz się zrobila kulka i dziewucha jest
Noelle podziałam i zobaczymy w styczniu co z tego wyjdzie A teraz się zbieram po Mojego Mężczyznę, bo na jazdach jest. I na zakupy jakieś może pójdziemy...