reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

eh kobietki jakoś daje rade ale ciężko jest nie chce do szpitala i to jeszcze takiego oddalonego od mnie o 80 km :(
Kurcze dziewczyny od rana chodzę z wielkim kuflem w ręku i cały czas pije a sikam chyba co 15 minut

reklama
Noelle a to uparciuch z tego Twojego bobasa, że nie chce pokazać czy jest chłopcem czy dziewczynką :-D

Ficaria
gin powiedziała, że mam dwa pęcherzyki jeden ma 26mm a drugi 32mm i że są za duże i jajko jest tak jakby przeterminowane, ale powiedziała też, że jak by pękł ten 26mm to cudem mogłabym zajść w ciążę i dała mi tabletki na skrócenie cyklu duphaston.... po za tym ja nigdy nie miałam takiego plamienia przerywanego i nie w takim kolorze, także nie wiem o co chodzi... a testu boję się zrobić w czwartek idę do gin. to powinno być wszystko jasne jeśli się okaże że gin. nie może stwierdzić czy jestem w ciąży (chociaż jestem pewna na 99% że nie jestem) to pójdę zrobić bete... chociaż strasznie mnie kusi zrobienie testu, ale boje się że zobaczę I krechę i będzie załamka, że niepotrzebnie się wkręcałam itp. także wolę poczekać do czwartku

Ficaria łał też bym chciała spalić 700 kalorii dziennie, ale postanowiłam, że w sylwestra spije się z kumpelą na maksa żeby się odstresować, a od nowego roku biorę się za siebie tzn. za odchudzanie :tak:

Ostatnia edycja:
Asita zycze ci zeby cie lekarz na wizycie zaskoczyl i obwiescil zafasolkowanie!!! A co!!Nalezy Ci sie:-)

ehh..laseczki wy tu o odchudzaniu a ja dzisiaj rowne 3kg wiecej!:szok: brzuszka tyle co nic:/ Wszystko zapewne w tylek poszlo:(

Dziewczyny jak tak lubicie pierniczki to zapraszam :) Wszystkie :)
Asita a kiedy byłąś u gin? Któego dc? Wiesz pęcherzyk 26mm jest jeszcze ok i mogłąś być tuż przed owulacją. Po za tym to jest takie maleństwo, że mogłą się walnąć przy obliczeniach o jakieś 1-2 mm. Dziwna ta kobieta, że Cię tak zdołowałą... Ja tam bym się nie ociągała z testem, ale zrobisz jak zechcesz :)

tadaaaammmm!!! Dzisiejsze:D brzuuuuu.jpg

No i moje drogie Wróżki:D odczytajcie z brzucha czy to Chlopak czy dziewcze???

reklama
Do góry