reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle nie przejmuj się ja u siebie w ogóle V nie widziałam ale lekarz nadal twierdzi że to ciąża :-D
domik bo to się właśnie wróżyć powinno tak ok 6 m-ca jak już brzuchol jest większy

reklama
Dziewczynki, cześć!
Ficiaro- rispekt jak nie wiem! Ciasto dojrzewające 5 tygodni ! Toż to musi być niebo w gębie ! Musi !
No i rowerek przez godzinkę! Super ! A pierniczki...hmmm... gdyby nie dieta, to już bym auto odpalała! A w którym mieszkasz województwie?
Ja jestem na diecie od poniedziałku, wstawiłam sobie suwaczysko, ale zanim coś ruszy, to potrwa pewnie .
Muszę moją mini trampolinkę spod łóżka wytaszczyć.
Noelle - jaka szczuplutka jesteś, śliczny brzuszek :)
Paulinko, jak tam Mikołajek po imieninach ? I w ogóle jak się macie?
Laluś, działaj działaj!
Agnieszko, mam nadzieję, że picie pomoże i nie trzeba będzie do szpitala się wybierać.

Ja nadal czekam na @... Z jednej strony źle, jak się pojawia, bo wiadomo - brak fasoliki, ale z drugiej przynajmniej wiadomo że organizm pracuje prawidłowo!
Ehhh :/ :/

Pozdrówka dla wszystkich

Ficaria i Noelle na wizycie byłam w 14 dc :tak:
Noelle jakaś Ty chudziutka to ja mam większy brzuch a w ciąży nie jestem :-p
Laluś działaj, bo przecież nie zaszkodzi ;-)

witajcie
Noelle ale ty szczuplutka ja ci powiem ze mam dwa razy taki jak ty brzuch ehhh ale u mnie i waga pewnie większa duzo niż u ciebie, natomiast ubyło mi 1 kilogram więc nie ma tragedii, wczoraj byłam na usg, normalnie mam mieć wizyte 2 stycznia, ale musiałam iść bo byłam wcześniej przeziębiona a w nocy złapała mnie taka biegunka że miałam bóle przy tym jak porodowe, ale poszłam do lekarza i jest ok dziecko ma 2cm i serduszko bije 160 uderzeń na minutę

o to moje cudo:
Zobacz załącznik 524289

zaczynam coraz bardziej wierzyć, że może się uda i ta ciąża zakończy się sukcesem, ;-) ale odetchnę po usg genetycznym
na troche hihihi

reklama
Do góry