reklama
Dziewczynki, cześć!
Ficiaro- rispekt jak nie wiem! Ciasto dojrzewające 5 tygodni ! Toż to musi być niebo w gębie ! Musi !
No i rowerek przez godzinkę! Super ! A pierniczki...hmmm... gdyby nie dieta, to już bym auto odpalała! A w którym mieszkasz województwie?
Ja jestem na diecie od poniedziałku, wstawiłam sobie suwaczysko, ale zanim coś ruszy, to potrwa pewnie .
Muszę moją mini trampolinkę spod łóżka wytaszczyć.
Noelle - jaka szczuplutka jesteś, śliczny brzuszek
Paulinko, jak tam Mikołajek po imieninach ? I w ogóle jak się macie?
Laluś, działaj działaj!
Agnieszko, mam nadzieję, że picie pomoże i nie trzeba będzie do szpitala się wybierać.
Ja nadal czekam na @... Z jednej strony źle, jak się pojawia, bo wiadomo - brak fasoliki, ale z drugiej przynajmniej wiadomo że organizm pracuje prawidłowo!
Ehhh :/ :/
Pozdrówka dla wszystkich
Ficiaro- rispekt jak nie wiem! Ciasto dojrzewające 5 tygodni ! Toż to musi być niebo w gębie ! Musi !
No i rowerek przez godzinkę! Super ! A pierniczki...hmmm... gdyby nie dieta, to już bym auto odpalała! A w którym mieszkasz województwie?
Ja jestem na diecie od poniedziałku, wstawiłam sobie suwaczysko, ale zanim coś ruszy, to potrwa pewnie .
Muszę moją mini trampolinkę spod łóżka wytaszczyć.
Noelle - jaka szczuplutka jesteś, śliczny brzuszek
Paulinko, jak tam Mikołajek po imieninach ? I w ogóle jak się macie?
Laluś, działaj działaj!
Agnieszko, mam nadzieję, że picie pomoże i nie trzeba będzie do szpitala się wybierać.
Ja nadal czekam na @... Z jednej strony źle, jak się pojawia, bo wiadomo - brak fasoliki, ale z drugiej przynajmniej wiadomo że organizm pracuje prawidłowo!
Ehhh :/ :/
Pozdrówka dla wszystkich
Noelle jakaś Ty chudziutka to ja mam większy brzuch a w ciąży nie jestem![]()
.. ja też...
ficaria
Fanka BB :)
No to tym bardziej mogło być tuz tuż przed owulacjąFicaria i Noelle na wizycie byłam w 14 dc
Jiiilka ja jestem z małopolskiego
No to tym bardziej mogło być tuz tuż przed owulacją
Jiiilka ja jestem z małopolskiego![]()
Ehhh.... to daleko do centrum... Ale za to, to województwo rodzinnego mojego Małża
Kochana Ty mi tu nie czaruj bo wiem, że z tego cyklu i tak nic nie będzieNo to tym bardziej mogło być tuz tuż przed owulacją![]()

mgielka2008
witajcie
Noelle ale ty szczuplutka ja ci powiem ze mam dwa razy taki jak ty brzuch ehhh ale u mnie i waga pewnie większa duzo niż u ciebie, natomiast ubyło mi 1 kilogram więc nie ma tragedii, wczoraj byłam na usg, normalnie mam mieć wizyte 2 stycznia, ale musiałam iść bo byłam wcześniej przeziębiona a w nocy złapała mnie taka biegunka że miałam bóle przy tym jak porodowe, ale poszłam do lekarza i jest ok dziecko ma 2cm i serduszko bije 160 uderzeń na minutę
o to moje cudo:
Zobacz załącznik 524289
zaczynam coraz bardziej wierzyć, że może się uda i ta ciąża zakończy się sukcesem, ;-) ale odetchnę po usg genetycznym
na troche hihihi
Noelle ale ty szczuplutka ja ci powiem ze mam dwa razy taki jak ty brzuch ehhh ale u mnie i waga pewnie większa duzo niż u ciebie, natomiast ubyło mi 1 kilogram więc nie ma tragedii, wczoraj byłam na usg, normalnie mam mieć wizyte 2 stycznia, ale musiałam iść bo byłam wcześniej przeziębiona a w nocy złapała mnie taka biegunka że miałam bóle przy tym jak porodowe, ale poszłam do lekarza i jest ok dziecko ma 2cm i serduszko bije 160 uderzeń na minutę
o to moje cudo:
Zobacz załącznik 524289
zaczynam coraz bardziej wierzyć, że może się uda i ta ciąża zakończy się sukcesem, ;-) ale odetchnę po usg genetycznym
na troche hihihi
Mynia_82
Dziewczyny, sliczne macie brzuszki, małe i duże
Domiczku ja musze trochę odpocząć bo mnie dołuje ostatnio zaglądanie tu...
Domiczku ja musze trochę odpocząć bo mnie dołuje ostatnio zaglądanie tu...
reklama