reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka bardzo dobrze Cię rozumiem mój plan zajścia w ciążę nie zadziałał przez ostatnie 3 lata dlatego też przestałam zaglądać tak często...
Trzymam kciuki za Was :*
Może jak Wam się poukłada to do Nas jeszcze będziesz zaglądać ;)
A może pomyślcie o adopcji/rodzinie zastępczej? Może jak będziecie takimi rodzicami to wszystko się "poukłada" i będziesz w ciąży w najmniej oczekiwanym momencie?
Ja przynajmniej na to liczę, bo innej opcji już nie mam:-(

reklama
Czarnooka szkoda, że nas opuszczasz ale rozumiem Cię, życzę Ci wszystkiego najlepszego, będzie nam Ciebie brakowało, ale mam nadzieje że raz kiedyś dasz o sobie znać co???
Różniczko Ciebie też rozumiem, ale mam nadzieje, że z nami pozostaniesz, może nie tak aktywnie ale będziesz co????
Dziewczynki tulam Was z całego serca i modlę się żeby Wam udało się kiedyś zostać mamusiami. Wiem, że przebywanie na forum jest strasznie trudne, bo powiem szczerze, że dla mnie też szczególnie jak którejś uda się zajść u mnie nadal nic, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze no bo przecież kiedyś los się do nas uśmiechnie. KOCHAM WAS DZIEWCZYNKI :******

Dziewczyny, ale się fatalnie czuję... Wyszłam zgrzana na ganek wczoraj wieczorem żeby wypuścić gościa i dzisiaj mam potworny ból gardła, oczu, zatok i stan podgorączkowy... :( Na wykresie zaznaczyłam temp z wczesnego rana, jak się przebudziłam, ale teraz mam już 37,41. Masakra jakaś! Nie wychodzę z łóżka!

NOELLE aaaaaaaaa ja wiedziałam, że bedzie córa:p nie chciałam mówic wczoraj, przecież nie mogłam zostac samotna z ksieżniczką. Antoś i Dominik muszą miec swoje panny:p a tak to Lenka byłaby rozdarta:-D gratulacje! śliczna pannica:)
MYNIA tule:* rozumiem jak możesz się czuc. oby rozmowa z psychologiem Ci pomogła. wyjdziesz na prostą zobaczysz:) trzymaj się:*
MGIEŁKA aaale masz ślicznosci w brzusiu. fajnie, że wszystko dobrze idzie:)
CZARNOOKA odech od forum dobrze Ci zrobi. bedzie styczeń, bezie clo i fasolinka sie pojawi. trzeba miec nadzieje, ale i tez trzeba nabrac dystansu. zajmiecie się soba, odpoczniecie. od razu swiat wyglada lepiej. powodzenia Kochana:*
ROŻNICZKA Ciebie też tulę:* wiem, ze Ci ciężko. eh...
AGACYNDA, SAILOR ale teraz musicie miec pracy przed świetami. ludzie takie zakupy robia jakby co najmniej świeta ze 3 tygodnie miały byc:szok:
ASITA Ty jutro do lekarza idziesz?? a zawsze Cie tak sutki bola przed @??

reklama
domikcw wydaje mi się, że sutki mnie nie bolały aż tak mocno, bardziej przed @ bolały mnie całe cycki ale nie sutki, nie wiem co jest grane, do gin się zapisałam bo myślałam, że jak wezmę duphaston ta cykl się skróci i liczyłam, że powinnam być teraz już po @ a nie przed, chyba że jeszcze @ przyjdzie... szczerze mówiąc boję się jutrzejszej wizyt i niestety zaczynam się już wkręcać :wściekła/y:

Ficaria no to brzydkie chorubsko tak się przypałętać na święta :wściekła/y:

Do góry