reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny co może fałszować wynik testu ciążowego na dodatni??? tzn nie jest się w ciąży na test jest na +???:dry:Bladziochy mi wychodzą od tego czasu przed @ i nie wiem czy testy mam do d...czy co jest. Bardzo blade ale od razu i różowe. ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
no albo jak kreska jest szara a nie różowa, ja miałam raz tak ze był troche pozytywny a w ciaży nie byłam, szukałam na necie i to niemożliwe, a potem sie okazało ze test przeterminowany
ale tak to wszędzie znalazłam info ze sie mylić nie może w tą strone

Agnieszko nooo wróżki z Nas kiepskie:tak:
domikcw :-D :-D:-D kurcze jeszcze do mnie nie dociera.....chodze jak zakręcona....
czarnooka:*:*
sailor ja to bym Cie na bete wysłala,wiesz może Ty z tych co to @ w ciązy mają.
Ficiara zdrówka!!!
Grzanka halo??? Co u Ciebie?? Jak nie piszesz to ja Cie na porodowce widze:D
mgiełka cudo:*

Moje dziecko zostalo bez imienia.....i nie zapowiada sie by sie to zmienic mialo:( zwariuje....

Jillka Mikołajek po imieninach bardzo dobrze:) Prezentami to raczej mało zainteresowany (no chyba, że można je wsadzić do paszczki):) Ząbki idą, więc jest maóła marudka... Jakby któraś chciała go wypożyczyć na godzinkę, dwie tgo zapraszam:)

Mgiełko śliczny maluszek:)
Noelle dziewczynki też są super:) A Twoja to naprawdę urodziwa pannica:) uper, że już taka duża i wszystko jest ok:)
Sailor w tą stronę testy to się bardzo rzadko mylą... Prawie nigdy. Jakby się jeden taki trafił to mogłoby być tak albo tak, ale jak jest ich więcej to trzeba sprawdzić o co chodzi... A wszystkie z jednej serii?

2012-12-19 12.18.14.jpgNie wiem czy coś zobaczycie na żywo widać dużo lepiej a ja tu cykam fotkę komórką.
Przed @ mi już wychodziły takie nijakie. Za to @ zawsze mam skąpe.

Załączniki

• 2012-12-19 12.09.37.jpg
    2012-12-19 12.09.37.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry