Noelle1986
Fanka BB :)
sailor cos tam widac.na żywo pewnie bardziej. Zrób Bete!To wiele sie wtedy wyjasni. albo jakiegos innego testa
A ten o jakiej czulosci?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więc może od jutra będę miała zwolnienie... Heh... Bo dość ciężko się tak stoi jak cała lewa strona boli...CZUŁOŚĆ 10 a wychodziły mi ciut bladsze już przed @ potem @ więc nie testowałam. Boję się że mi pęcherzyk nie pękł i torbiel się zrobiła.
dzwoniłam do gina kazał przyjść ale ja mogę dopiero po świętach bo wolne mam dopiero w wigilię. Uciekam do pracy :-)
ja chyba jednak nie wytrzymam i za kilka lat zmolestuję męża o trzecie dziecko bo tak pragnę drugiej dziewczynki do kompletu...;-)a powiem Ci że w tym roku to chyba wysyp chłopaków będzie bo z kim nie rozmawiam to sami chłopcy się szykują więc dziewczyny będą miały w czym wybierać

z czasem ale każda się doczeka!
:-)

na szczęście opony na koncie nie miałam ale czasem bywało różnie...