reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooczko, Różniczko :* całusek ciepły
Ficarko kuruj się
Sailorka ja widzę delikatny róż na teście :) Jak ja bym chciała, żeby Ci się udało, może to przez to, że poczta przed świętami łapie opóźnienia,a ja w ostatnią sobotę wysłałąm każdej po dwie kreski z brokatem:)

Ja dziewuszki nie tylko fasolkowo podłamana jestem tylko ogólnie mam nieźle namotane w głowie...

A pokażę Wam coś ;)

Mr Fi.jpg

Mr Fi 8.jpg

reklama
Aaaaaa MYniu boskie to ubranko :))

Dziewczyny a ja w końcu się najadłam tak się napchałam że normalnie ledwooddycham ale zapchałam sie samymi warzywkami a to mogę bez ograniczeń no oczywiście nie wszystkie tylko takie które cukru nie podnoszą :)

Słoneczka moje Kochane nadrobie was i popisze do tematu ale chciałam wam napisać jak sie miewamy no więc\
dzisiaj byłam na wizycie opowiedzialam pani doktor wszystko co sie dzieje ze bole ze to mialam ze soba najmowsze wszystkie wyniki badan i co sie okazalo ze ona bez problemu zdiagnozowala moje bole
a jest to powracajaca kolka nerkowa :| rozwarci na 2cm mala ma sie dobrze nawet swietnie.... troche lepiej jest mi bole przechodzic bo wiem z czym mam do czynienia kazał dwa razy w tygodniu na ktg przyjezdzac i po rozmowie i badaniu stwioerdzila ze to moze byc juz moment jak sie zacznie, wizyte mam na za 2 tygodnie. Pani doktor zaznaczala z usmiechem ze moze do spotkania nie dojsc bo moge sie wykluc ;p
narazie walcze od godziny z bolem ale nie jest zle bo wiem co sie dzieje juz nie tyle co brzuch boli a biodra krzyze i kręgosłum paracetamol troche dziala maz lagodzi i dba o mnie.
kochane koncze bo sily brak...
odezwie sie jutro jak bedzie lepiej a teraz dla wszystkich duzo zdrowka wytrwałości i samych fasoleczek :)

Dziewczyny nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty bo kompletnie nie rozumiem mojego cyklu
Grzanko to super, że wiesz skąd się bierze ten ból

Ostatnia edycja:
Asitko ciekawe co Ci powiedzą. Mój cykl też popaprany... a nie chce brać luteiny teraz żeby mi 3 dzień cyklu w święto nie wypadł więc czekam
Ubranko zrobiłam Fiśkowi bo wybieramy się pociągiem do rodzicó na święta a zapowiadają mrozy. Nie będzie Fiśkowi dupcia marzła :)
A S. powiedział że w takim garniturze to muszę w święta Fiśka do kościoła zabrać :)

Ostatnia edycja:
Myniu czy to możliwe, że duphaston mi cykl wydłużył????
Moje pieski też maja ubranka i Chanelka (ruda) w swoim wygląda jak batman, bo ma czarny z czerwoną łapką pieska :-D a Fabia (czarna) jak rambo bo ma kostium w moro bo innego nie było :-D

reklama
Asitko ja się nie znam na duphastonie aż tak bardzo ale iedyś brałam zamiast luteiny na uregulowanie po prostu... i wydaje mi się, że nie wydłuża aż tak jak u ciebie. Może wydłużyć fazę lutealną do prawidłowej długości ale nie aż tak... no ale to moje gdybanie tylko

Do góry