reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko ja biorę dupka i mi nigdy nie wydłużył cyklu. Gin mi powiedział, że dupek wywołuje okres już ewentualnie podtrzymuje ciążę. trzymam kciuki za to drugie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej hej :)

Widzę, że co nieco się tutaj dzieje u Was :)

Noelle
gratuluję córci :) Fajnie, że się Wam wreszcie pokazała :))
Agnieszko współczuję cukrzycy... Dbaj o Was kochana i nie daj się :)
Sailor zrób za kilka dni znów test, bo to dziwna sprawa jest :) Oczywiście takie wykresy gdzie był @ a zaraz później test pozytywny też znamy ;) Także za kilka dni się okazę :) &&&
Myniu z Fiśka to prawdziwy blokers w tym wdzianku :) Świetnie wygląda i jak grzecznie je nosi :) I proszę mi tu się nie dołować kochana, tylko głowa do góry, cycki do przodu i naprzód :)
Asita ja nic nie mówię już tylko &&&&&&&&& a z dupkiem jest tak jak dziewczyny piszą, on nie wydłuża cyklu aż tak. A i swoimi słowami, że ginka mówiła że nic z tego itd to przypominam sobie od razu jak ja tak gadałam i co, zaraz zaczynam 5 mc ciąży :) Także &&&&&&

Wybaczcie, że nie piszę do każdej z osobna ale miałam tyle do nadrobienia, że połowę zapomniałam. nie gniewajcie się, buziaki :**

P.S bo zapomniałam, moc fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hello :-) Wróciłam z pracy. Jestem cała obolała... Jutro rano po choinkę, i na 12:45 do lekarza... niech da mi zwolnienie, bo ja nie wytrzymam... dziś pod koniec pracy ledwo stałam na nogach :dry:

Gosiak a jak Ty się czujesz??? I jak Maleństwo???

Mynia Figielek ma superowe wdzianko :-D

Asitko trzymam &&&&&& za temperaturę, żeby nie spadła a, żeby rosła... No i za wizytę.

Witam dziewczynki z rana
śluz mam dziwny dzisiaj taki lekko czerwony ale nie wodnity tylko budyniowaty i już sama nie wiem chyba @ przyjdzie bo ten śluz taki dziwny, strasznie się obawiam wizyty, żebym się tylko nie poryczała jak mi powie, że nie jestem w ciąży :-(
Dzięki kochane za słowa otuchy i wsparcie, ale jakoś nie wydaje mi się żebym była w ciąży :no:

Asitko mam nadzieje, że Ci się udało. I trzymam mocno kciuki!!!! Temperatura dość wysoko. Nie to co u mnie. Po prostu żal... A właśnie czy ja mogę gdzieś sobie już zaznaczyć granicę??? Bo jestem zdezorientowana...

Laluś dziękuję, że pytasz :) U nas raczej ok, poza tym, że chora byłam i tydzień już siedzę na l4 ale tak to rośniemy sobie spokojnie :) A Ty na którą dziś do lekarza? Idź bo podobno jakiś wirus u nas panuje i wszystkich rozkłada na łopatki.

asita Kciuki zacisniete!!! Czekamy na wiesci!!!!powodzenia!!
lalus nie wiem:/ ciezko mi powiedziec.
sailor robilas dzisiaj test?
grzaneczko kolka nerkowa:/ Uuuu.... trzymaj sie kochana:*:*:*:*
Mynia jakie cudowne wdzianko:D
Gosiak co tam u Was??:D

Ja kochane dzisiaj ruszam na calego ze swiatecznymi przygotowaniami. Dwa dni z zycia wyjete przez ten brak jajeczek u malucha:D Tak mną tąpło,ze o świetach zapomnialam:-D Więc dzisiaj nadrabiam:D Dzisiaj szef kuchni poleca pierogi;D Oczywiscie jak to u mnie:masowa produkcja,na dwie rodziny. Ruskie,z kapusta i grzybami, no i z miesem narobie na-po świeta.
Potem z sis na wielkie pakowanie prezenciorow sie umowilam,bo pod tym wzgledem to daaaleko w tyle jestem.

Aaaaa... Moje dziecko ma imie:D Poczatkiem ciazy dla dziewczynki byla opcja Pola. Ale jakos do tego mego dziecka nie pasuje:/ Poza tym mąż sie buntowal:baffled: Pomyslalby kto ,ze ma cos do powiedzenia:-)
Po wielogodzinnych debatach bedzie Natasza Anna. I luz;D

Domi dietka powoli, ale efekty są:) Niby głupie 4 kg, a naprawdę widać:) Zniknęła moja znienawidzona oponka:) I psychicznie znacznie lepiej się czuję:)

Sailorku czekamy na wieści:)
Asitko &&&&&&&&&&&&&&:) Wiesz mi się zdaje, że lekarze to nie raz specjalnie mówią, że w tym cyklu to bez szans, bo wtedy ludzie wrzucają na luz i jakoś im wychodzi:) Oby w Twoim przyp[adku tak było:)
Myniu ubranko świetne:)Kto by pomyślał, że ten sympatyczny koteczek to taki szkudnik:)))))
Noelle śliczne imię:) I Nataszki są fajne dziewczyny:)
Margotko- Gosiaku ale to minęło... Już niedługo zacvznie kopac, a wydaje się, że jeszcze wczoraj twierdziłaś, że cykl stracony....:))
Isis świetny brzuszek:) Wy chudzinki jesteście....

reklama
a więc jestem po wizycie i gin. twierdzi, że to plamienie jednorazowe bardzo ale to bardzo malutkie 1 łyżeczka i to było tylko jeden raz na wieczór we wszystkie te 3 dni, że to @ (bo duphaston powoduje także mniej obfity okres) i że w ciąży nie jestem, bo przynajmniej ona nic nie widzi, pęcherzyki mam 20mm i 21mm, jak przyjde z pracy to zrobie test, bo jak to plamienie można nazwać @ jak było jednorazowe???? i po za tym tempka za wysoko jak na @ co nie???

Do góry