reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Też jej się o to spytałam, ale ona powiedziała, że teraz to już są za duże, bo niby podaje się je na 2 dni przed planowanym pęknięciem

Asitko jak czytałam o inseminacji pisało,że dają Ci zastrzyk na pęknięcie i za 1 h masz przyjśc na zabieg a mój gin też robi zastrzyk i mówi żeby się starać jak najszybciej bo pęknie za kilka godzin..:szok:

hej:*

ASITA dziwne... ja byłam w 6 tygodniu ciazy na usg i ginka nic nie widziała, ale kazała dla pewnosci test zrobic no i dopiero wtedy wyszły II krechy. trzymam za Ciebie kciuki:* dziwne to bo jakby nawet to miała byc @ to skad tak szybko takie duże pecherzyki.... zrób test. tak czy inaczej bedziesz miała czyste sumienie.

SAILOR przykro mi, ze to nie fasolka tylko torbiel:( eh...tule:*
GRZANKA gobrze, że wiesz co Ci jest. 2 cm to juz tuz tuz do spotkania z dzidzia. powodzenia:*
AGNIESZKA ale Ty się biedna nameczysz na tej dziecie:( siły duzo zycze:*
MYNIA :-D ale jestes genialna a Kicia wygloda booosko!!! chce w tym chodzic??
PIANKA się mąz wkurzy:p lepiej jakąs obrone przygotuj:p
ISIS zdrówka dla Was życze!!! bedzie dobrze:* a brzusio piekny!
NOELLE HEHEHE to Cie bezjajeczny czlowiek wybił z tropu:-D

wczoraj miałam wizytę i było usg:) Maleńka waży 1561g:) serducho bije. zapowiada się na drobna kobietkę. ale z pomiarów kosci udowej to:( ma je coś ok1,5 tygodnia mniejsze niz reszta ciałka. mam nadzieje, że to tylko małe odchylenie i błąd w pomiarach bo jak dotad było ok. pani doktor się troche zmartwiła:( powiedziała że maleńka się miesci w tych siatkach centylowych i widocznie będzie drobna. ja miałam 2,5kg więc może po mnie. mąz też był malutki. tego się trzymamy. choc przepłakaliśmy cały wieczór. mała jest główką w dół:)

a oto buźka mojej Królewny
buzia Rybeczki w 30tc.jpg Male&#324;stwo 30tc.jpg

a to mój brzusio
30tc.jpg

Sailor to ja już nie rozumiem mojej gin. :no:
domikcw ja mam nadzieje, że skończy się tak jak u Ciebie :tak:
Tylko jeśli wtedy miałam niby okres @ to skąd taka wysoka tempka przez ten "nowy" cykl :confused:

Witajcie dziewczyny!
Domikcw śliczne zdjęcia! Maleńka słodziutka:tak:
Asita czekamy na teściora:-)

A u mnie szaleństwo bożonarodzeniowe się zaczęło :-D
W ogóle jakoś mi dziwnie bez mierzenia tempki :tak:ale przynajmniej przestałam myśleć kiedy trzeba działać :) Serduszkujemy kiedy mamy ochotę no i czyste szaleństwo jest:-D dawno tak nie było.
Odebrałam wyniki wczoraj moich hormonków(z tego "niemyślenia" zapomniałam ich odebrać od piątku:-p). Wszystko w normie. Ale strachu się najadłam, bo w wynikach był podany testosteron i wyszedł 300% wyższy niż powinien być...wracam do pani i się pytam: czy ja dobrze widzę wynik? Tak...acha tzn. trzeba jeszcze jakieś tabsy. No ok myślę, wezmę i będzie dobrze. Wracam do domu, sprawdzam co ja tam miałam zbadać i co się okazuje? Testosteronu nie chciałam....Pani wpisując wyniki się pomyliły rubryki :dry:
Pozdrawiam Was serdecznie kochane :*
Co jakiś czas podczytuję i trzymam kciuki :*

Różniczko teściora zrobię jak tylko wrócę do domu czyli przed 16, ale znając moje szczęście to będzie jedna krecha :-(
Sailor ja już też nie wiem o co chodzi z tym cyklem :no:
Dziewczyny tak by wyglądał mój cykl gdyby gin. miała rację i te jednorazowe plamienie było @
cykl.jpg

Załączniki

• cykl.jpg
    cykl.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Domikcw zapomniałam napisać, że śliczny brzusio i zdjęcia małej Lenki super :tak:
Ja powoli uciekam bo za 43 min. kończę pracę, dam znać wieczorem jaki wynik testu był, ale pewnie negatywny będzie :-(

reklama
Domikcw :)

super brzuszek fajnie ze masz fotki :)
mojej malej ostatnie zdjecie mam z 16tc

Asita zrób bedze sprawa jasna ale trzymam kciuki.
mi kolka zczela sie wczoraj o 18 a skonczyla dzisiaj o 12 :( cala noc nie przespana ... mezu cierpial ze mna.
pozbieralam sie troche zrobilam pranie sprzatnelam lazienke teraz leze sobie i odpoczywam jutro kolejne ktg. i tak dwa razy w tygodniu.

Do góry