reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita tempka za wysoko no i pęcherzyki bardzo duże, jak idąć jej tokiem myślenia że plamienie to było @ to są za duże jak na ten dzień cyklu! Zrób test koniecznie &&&&&

reklama
Cześć dziewczyny oświadczam że fasoli nie ma tylko mala torbielka która się wchłania. Po owu mam łyknąć podwóną dawkę dupka i będzie ok.:tak:
Asitko dziwne troszkę tempkę fakt masz wysoko. Ja mam skąpe miesiączki ale nie aż tak. :szok: mój gin wysłałby Cie na zbadanie progesteronu. Bo jak masz go wysoko to ciągle masz poprzedni cykl.

No właśnie ja też cały czas jej mówiłam, że takiego jednorazowego plamienia to raczej @ nie można nazwać, i też się zdziwiła, że pęcherzyki są takie duże, już sama nie wiem zrobię test po pracy (ale mam z allegro i nie wiem czy będzie dobry) i jak wyjdzie negatywny to powtórzę jeszcze jutro rano

Asitko te pęcherzyki to mogły być takie jakbyś dostała okres wtedy co planowałaś, a sama wiesz jak wyszło... Najlepiej zrobić test i wiedzieć przynajmniej na czym się stoi...

Ja to nawet się nie chwalę moimi pokręconymi cyklami, bo na samą myśl o nich to można posiwieć... @ miałam 21 lipca, kolejną 19 września, następną 2 grudnia (dziwną jakąś- brązową), a tą ostatnią 14 grudnia, ale chyba już taką najbardziej normalną... Tak więc dziewczynki ja to nawet nie wiem kiedy się starać, bo te moje cykle to loteria....

Hej :)
Myniu figiel ma cudne wdzianko ale trzeba było czerwone zrobić jak na prawdziwego Mikołaja przystało :D
Asita
zrób test nic nie zaszkodzi a sumienie będziesz miała czyste, oby wszystko wyjaśnił ;) Paulinko gratuluję efektów diety! piękny wynik!
Noelle
no to kolejna ruska babeczka się szykuje :)
Margotko
daj znać kto u Ciebie mieszka jak się dzidzia ujawni :)
Sailor
no to wszystko jasne :/

Sorki dziewczyny że tak chaotycznie post wychodzi ale mój kochany mąż wczoraj poinstalował jakieś gówna na kompie i dziś mi wszystko szaleje a mnie kurwi... już bierze biedny będzie jak wróci do domu bo mówiłam mu wczoraj żeby tego nie robił bo tak to się skończy to i tak po swojemu zrobił i tu już go nie będę określać bo mnóstwo epitetów mi do głowy przychodzi ale żadne nie nadają się na forum wrrrrrrrrrrrrr

No to odinstalowałam mu wszystko , szału dostanie jak wróci z pracy bo cały wieczór wczoraj nad tym siedział hihihi ale ze mnie hakejros :D ale przecież ostrzegałam..

Ostatnia edycja:
Zrobię test jak tylko wrócę z pracy, ale boje się, że niepotrzebnie się nakręcam :-:)-:)-( ale przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję co nie???

Asita moim skromnym zdaniem z tą Twoją ginką jest coś nie halo! Ja bym już więcej do niej nie poszła... Każdy normalny lekarz nie tylko kazałby Ci od razu wykonać test, ale także wysłał na bete i poziom progesteronu! Te pęcherzyki, co teraz masz są takie jak przed owu, ale cholera wie, co ona tam widziała! Może to bliźniaki :p O matko! Rób test i zmień proszę lekarza... :)

Czarnooczko, Różniczko :* całusek ciepły
Ficarko kuruj się
Sailorka ja widzę delikatny róż na teście :) Jak ja bym chciała, żeby Ci się udało, może to przez to, że poczta przed świętami łapie opóźnienia,a ja w ostatnią sobotę wysłałąm każdej po dwie kreski z brokatem:)

Ja dziewuszki nie tylko fasolkowo podłamana jestem tylko ogólnie mam nieźle namotane w głowie...

A pokażę Wam coś ;)

Zobacz załącznik 524564

Zobacz załącznik 524565

Myniu SUPER !!!!!!! AŻ mi się sama buźka cieszy. Nie mogę się na patrzeć na tego małego łobuza :-);-)

reklama
Ficaria ona cieszy się dobrą opinią, ale z kierowaniem na badania to ciężko, ale za wysoka ma tempkę jakbym miała być przed owu no bo wyszła mi dzisiaj 36,81 to tak jak po owu a ona już mi się utrzymuje jakiś czas... myślę, że bliźniaków nie będzie ale też bym nie pogardziła, a czy ona pęcherzyki mogła pomylić na te zapłodnione??? już się wkręcam, po południu test wszystko powinien wyjaśnić

Do góry