reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam dziewczynki :-D
Dziewczynki nie namówicie mnie na robienie testu bo gin. powiedziała, że pęcherzyki są za duże i nic z tego cyklu nie będzie, nie wiem co mi się poprzestawiało w tym cyklu, w czwartek idę do niej to się zapytam chyba, że dostanę @ dzisiaj rano miała delikatne plamienie, ale nie była to krew taka wodnita jak kilka dni temu tylko śluz taki różowy...... dziwne jeszcze tak nie miałam, no i strasznie bolą mnie sutki przy dotykaniu ale chyba tak mam przed @ już teraz nie wiem :no:

Noelle kciuki zaciśnięte :tak:

reklama
Dziewczynki a więc zapomniałam Wam napisać jakiego mam kochanego męża, a więc ja pojechałam na konferencję a mój mąż był w domu i umył okna i posprzątał całe mieszkanie na święta... jak ja go kocham... jest wiernym kibicem LECHA i postanowiłam, że jak zobaczę kiedyś dwie kreski to kupie w sklepie firmowym śpioszki dla dziecka z LECHA i mu je dam :tak:

już kochane moje wklejam zdjęcie domku mojego Antosia :-)
P1120572.jpgP1120573.jpg ten mój brzuchol to taki typowy na chłopca z córcią miałam brzuszek wyżej

Ostatnia edycja:
Jillka
wczoraj z młodą walczyłam do godziny 3:00 biodra bolały a o 18 jak dostalam bólu w prawym
bodrze to nie pamietam za bardzo co sie ze mna dzialo dopiero teraz za nim mąz pojechal do pracy
opowiedzial mi co sie dzialo.... chodzilam co 10 minut do wc siu siu. wzielam paracetamolka i
troche pomoglo ale mala szalala w brzuchu cisnela niemilosiernie na moj pecherz, no wiec zasnelam troche po
3:00 obudzilam sie o 5 i dopiero jak przyjechalismy z pobrania krwi polozylismy sie oby dwoje maz po nocce
a ja po nie przespanej nocy . Zobaczymy jak wyjda wyniki jutro...

Noelle
Dziękuję że pytasz... :)
u góry wszystko opowiedzialam ... za wizytę oczywiście trzymam kciuki mnie wizyta czeka 19 ;-)

Asita
mężowie są Kochani ;-)
super że pomaga w porządkach domowych, mój mąż nawet za prasowanie ciuszków bedzie sie brał dla maleństwa :)

Agnieszka
Śliczny brzusio !! to ciekawe na jaki mój brzusio wyglada :)

co do teraz to jest ok i mam nadzeje ze tak juz zostanie chociaz na jakis czas :)

Agnieszko brzuszek piekny,tez juz bym chciala taki miec. Jak sie dzisiaj dziecię nie ujawni to wstawie zdjecie to mi z tego mego brzuchola wywrozycie ktoz to siedzi w srodku:D

Grzanko tule mocno w tym bólu.trzymaj sie!!

ja natomiast pol nocy nie spalam,bo snily mi si same patologie ciazowe:/ to przez tą wizyte:/ eh...zwariowac idzie...

no to do uslyszenia!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki z rana :tak:
Agnieszko brzuszek cudny :tak:
Grzaneczko współczuje :-( mam nadzieje, że ból szybko minie :tak:
Noelle poproś tą Twoją dzidzie, żeby się ujawniła bo cioteczki z bb chcą wiedzieć, trzymam kciuki :tak:

U mnie ten cykl jakiś szalony, tempka nisko jak nigdy, ale coś czuję, że dzisiaj @ zapuka ;-)

reklama
hej:)
u mnie się zrobilo coś bezśniegowo:P wiosna w pełni. szaleństwo swiąteczne mnie juz dopada. szał zakupów jest:P czuje się dobrze. brzusio nie boli więc odżylam. jutro wizyta u gin ale bez usg:(

AGNIESZKA piękny brzusio:) ale słodko wyglada. Antoś ma mame laskę:)
NOELLE trzymam kciukasy za wizytę.
ASITA a co to się u Ciebie porobilo z tym cyklem?:( buuu... nie tak miało byc.
GRZANKA biedactwo:( niech ta Twoja mała już wychodzi!
MYNIA, SAILOR, SIHAYA, AGACYNDA, MGIEŁKA, PIANKA MARGOTKA a co u Was?? coś nic nie piszecie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry