reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle śliczny brzuszek :) A imię Natasza jakie piękne! :)
Agnieszko super jest domek Antka :) Śliczny!
Mgiełko wszystko będzie dobrze, zobaczysz kochana!
Agacynda koniecznie musisz zdać relację z reakcji narzeczonego :) Aaa i nie powinnaś już kuwety sprzątać - to pewnie wiesz ale wolę napisać :) Baaardzo ale to bardzo się cieszę :) P.S a perły księżniczki używałaś w tym cyklu?
Anke ja bym robiła test :) Trzymam kciuki!
Laluś u Ciebie też ładna tempka także może będziesz następna :)

To może i ja pokażę swój brzuszek, chociaż w porównaniu do brzucha Noelle i Agi to wydaje się ogromniasty. Porównanie jest z początku grudnia a zdjęcie z dziś w 18tc (robione na szybciora w pracy) :)

por&#243;wnanie.jpgZobacz załącznik 526315

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Agacyndko gratuluję:)) aż mi się ciepło zrobiło i mam wypieki na twarzy z wrażenia - nawet mój m. zauważył;) cudowne grubaśne krechy!! piękne!!:)

oj jak mi fantastycznie nastrój moich upadłych tempek poprawiłaś!!:*
u mnie też 13 cykl teraz... <prosi> &&&&&&&&&&&&&&

Noelle, Agnieszko, Margotko piękne te Wasze Brzuszki:) rośnijcie dalej zdrowo:)

Anke myślę, że z testem możesz próbować:) jak coś to zawsze możesz później powtórzyć... a przy sprzyjających fluidkach Agacyndy może i Ty wrócisz do nas z radosną nowiną:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
siedze z bratem i jego dziewczyna wiec musze sie wstrzymac jeszcze troszke... ale wiecie co teraz moge zrobic?

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dla starankowych :)))) ♥♥♥

Agacynda to tylko chyba można potwierdzić wpływ tych ziółek na zajście w ciążę - także dziewczyny do ziółek! :)

a swoją drogą Asitka Ty pijesz jeszcze te ziółka? i chyba Sailor też je piła?

:( chyba przyszła i na mnie pora... na płacz z bezsilności:(

Agacyndka jednak moja poprawa humoru nie trwała zbyt długo.... :(

Właśnie byłam w łazience i na papierze ciągnący się, ciemnobrązowy śluz:( w poprzednim cyklu też tak miałam i też w okolicy 20dc.
A wcześniej było przecież ok... ehh... normalnie płakać się chce...

reklama
sihaya przykro mi...
te ziola co ja pilam, to kompozycja od lekarza medycyny chinskiej specjalnie stworzona pode mnie i moje jajniki... szczerze? ze swoimi problemami jajniolowymi, mam nadzieje ze dotrzymam ta ciaze ... &

Do góry