reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam:) ale u mnie mroźnie!!! aż bialo się zrobiło.

GOSIAK ślicznie wygladasz:) lasencja z Ciebie!:) jak się czujesz?
MGIEŁKA widzisz Kochana wszystko zmierza w dobrą strone. skoro lekarz kaze się nie martwic to tak masz zrobic. głaskam brzusio i czekam na fotke:)
LALUŚ trzymam kciuki za tempke. piekna!
AGACYNDA oj... miło przesłac fluidki co??:p czekamy na relacje:)
SIHAYA bidulko:( dobrze, ze już niedługo do ginka idziesz. moze coś zaradzi.
GRZANKA pieknie wygladasz:) pchaj tam Julkę, żeby wyszła i nie dawała mamusi tak popalic.
ANKE kiedy testujesz??
CZARNI a Ty na porodówke się nie wybierasz??

ciekawe co u Myni, Zonqi i Kingi??

reklama
Dmuchamy na tempkę by nie spadła :D

właśnie se zdałam sprawe ze w styczniu minie 1,5 roku jak się staramy masakra....

Cześć kochane:)
u mnie dziś lepiej, tzn smutasy opanowane choć jak tu teraz weszłam, to mam świeczki w oczach i sama nie wiem czy z własnej bezsilności, czy z radości Agacyndkowej czy nadziei Lalusiowej. Plamienie trochę ustało (póki co odkąd położyłam się spać do teraz jest czysto), tempki nie mierzyłam bo się nie obudziłam w porę, także czekam do poniedziałku i wtedy będę mierzyć... dzięki dziewczynki za wsparcie:* dobrze Was mieć:*

Laluś u Ciebie fasola już prawie do nieba:D oby tak dalej:) pięć dni takiej to już baaardzo poważna sprawa:)

Anke robiłaś tego teściora??????? &&&&&&&

Agacynda gdzie relacja??

Grzaneczko ale brzucholek:) trzymam kciuki za Ciebie i Czarni bo teraz Wy w kolejce na porodówkę &&&&&&

Myniu żyjesz?? bo tęsknię/my :)

Ostatnia edycja:
Może i prawie do nieba... Ale jak nie zobaczę na teście dwóch kresek to nie uwierzę. I się nie nakręcam. O!!!

Idę do pracy. Miłego Dnia! :-)

Ostatnia edycja:
dziewoje w pracy bylam.
tak jak myslalam.... polozylam test z karteczka "spozniony prezent gwiazdkowy"... a moje Kochanie przeczytalo, oczy mu sie rozszerzyly i tak westchnal do siebie "jeju, bede tata" :D
bylam tez powiedziec rodzicom, o dziwo mama sie strasznie cieszy i juz sobie wyobraza ze z ciotka beda z wozkami po galeriach sie rozbijac a tata jeszcze nie wierzy.

Agacynda fajny pomysł miałaś :). Ja jutro przetestuje już teścior kupiony czeka na mnie w szafce łazienkowej, no zobaczymy...cycki mnie bolą, żyły ogromniste na nich, zgaga dalej męczy ale zobaczymy a no i dużo śluzu... jak to mówią na dwoje babka wróżyła. Agacyndo a Ty nie zwlekaj tylko mów mi szybko kiedy do lekarza i czy się pochwalisz pierwszym zdjęciem. Ale będziesz miała sylwester przy picolo mam nadzieję, że ja również... Laluś trzymam kciuki bo nie źle wyglądą na Twoja tempka. Pozdrawiam idę z Oliwką grać w nową grę. I się zaczęło :).

A właśnie ja kupiłam test easy view czułość testu: 25 mlU/ml nie wiem czy któraś takiego używała i czy czułość jest dobra. Bo już mi się wszystko miesza..Także podpowiedźcie i przypominam, że jestem jeszcze przed terminem spodziewanej @?.

reklama
Anke musze Ci powiedziec, ze probuje znalezc jakiegos lekarza... szkoda mi pieniedzy na mojego prywatnego. dzisiaj kupilam falvit...

Do góry