reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Super suwaczek Agacyndo :-). To szybciutko szukaj bo jak nie jesteś pewna jak masz jakiś problem z jajnikami to pewnie będziesz musiała coś wziąć na podtrzymanie - profilaktycznie. Ale to moje zdanie nie jestem lekarza i do niego bardzo mi daleko. A ty jakim test robiłaś bo ja nie wiem czy ten o czułości 25 będzie dla mnie dobry czy nie. Bo chce jutro zrobić rano. A Ty popołudniu robiłaś czy kiedy?

reklama
Agacyndo piękny suwaczek :) A pytałaś się w aptece o te witaminy czy można je brać od początku ciąży? bo mi lekarz pozwolił brać dopiero od 14 tc nie wiem dlaczego do 14 miałam brać tylko kwas foliowy

Anke trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie;)

Anke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za jutrzejszy teścik:)

Agacynda ale niespodziankę zrobiliście;) no i tatuś fasolinki bardzo fajnie zareagował:)

A mój m. każe mi iść po nowym roku a przed wizytą u gin. na badanie prolaktyny i progesteronu żebym miała aktualne badania - to byłby 26dc, nie za późno? choć progesteron kojarzę jakoś 10 dni po owulce się robi, prawda? więc byłoby akurat o ile miałam tą owulkę...
A brudzeń poza tymi wczoraj wieczorem nie mam, dziś czysto o dziwo.. więc już całkiem nie rozumiem...:| ciężkie jest życie staraczki;) hehe

Agnieszko ale przynajmniej mają fasolkę:p hehe
wiem, wiem.. każdej z nas życie jest na swój sposób ciężkie bo każda w swoich lękach i obawach... - jak faceci z nami wytrzymują..? hm... ;)

no to fakt :)
ale Ty swoją też niedługo będziesz miała, a ile Ty jesteś już po owulce?

dobre pytanie heheh... powinnam ją mieć około 15-16dc (teoretycznie), a praktycznie białka jakoś nie miałam czasu oglądać przed świętami, tempka też niska ciągle a dziś już 21dc.. więc tak sobie myślę, że owulki nie było... choć jest cień podejrzenia, że termometr coś mi świruje...
no i co ciekawe od wigilii codziennie momentami delikatnie kuje mnie lewy jajnik:] ot takie ze mnie dziwadło w tym cyklu:]
Obserwacja cyklu - enpr.pl

a może Ty kochana miałaś implantacje,że to plamienie się pojawilo
tylko wtedy temp powinna być wyższa albo dopiero skoczy :-) i śluz plony to wcale nie musi być białko bo ja w tym cyklu którym zaszłam miałam bardzo wodnisty biały śluz

A naszej ekspertki od wykresów nie ma
właśnie gdzie jest MYnia ?

reklama
Do góry