reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

mmmm Sailorka juz zazdroszcze, bo ja bede w pracy do 18 a pozniej w domku z bratem i znajomymi... i mooooze Narzeczony mi pozwoli wypic karmi :)) a piwo free mozna pic? ja tak lubie smak piwa.

reklama
Sailor, pewnie ! Trzeba balować ! I za Agacyndę i tak ogólnie !
Mini reset raz na jakiś czas się należy! :)
Chociaż ja nie przepadam za alkoholem, to dobrym winkiem nie pogardzę :)
Ale trochę się boję łączyć z Bromergonem, także Sailorku, pomyśl o zaprzestaniu na chwilkę, tzn na jeden dzień. Ale to jak uważasz :)

Do mnie przyjadą znajomi, także bardzo się cieszę na jutro :)

Sailor, jesteśmy z tej samej rodziny Bromkowej :) Ja też odstawiam na 1 dzień.

Eh, szukam tortu urodzinowego, znaczy przepisu. Zna któraś coś wspaniałego? ;-)

A jakie Wasze postanowienia noworoczne?
Ja postanawiam, że zmieniam gina. Emek już się wypytał i brzmi obiecująco. Dzwonię w poniedziałek, by się umówić.

Edit: zmykam na dziś
Dobrego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
a może Ty kochana miałaś implantacje,że to plamienie się pojawilo
tylko wtedy temp powinna być wyższa albo dopiero skoczy :-) i śluz plony to wcale nie musi być białko bo ja w tym cyklu którym zaszłam miałam bardzo wodnisty biały śluz

A naszej ekspertki od wykresów nie ma
właśnie gdzie jest MYnia ?

Agnieszko dyby nie ta tempka to pewnie miałabym nadzieję, a tak to czekam do wizyty 4ego i zobaczymy co gin powie.
Mynia gdzieś przepadła.. chyba naprawdę musiała odpocząć od nas... bo żeby Myni nie było na forum to naprawdę baaardzo dziwne...

Domik też tak uważam dlatego w czwartek (mam do pracy dopiero na 9.30) pójdę na badanka i ze świeżutkimi jak bułeczki wynikami pójdę w pt do gin.

Sailorku !! gdzie Ty takie oralne cudo znalazłaś?!:D wow! ja mierzę zawsze pod językiem w jednym miejscu - jakoś sam mi się tak termometr układa i z rycinki wynika, że jest to strefa 36,9;)
A Ty tego co widzę, to dalej wspinasz się po drabinie :D oby tak dalej!!

My na sylwestra w domku. W zeszłym roku balowaliśmy do rana, a w tym koleżanka kilka dni po ma mieć trzecią dawkę chemii... więc jakoś nam nie po drodze, nienastrojowo na zabawę... ale zapasy alkoholowo-przekąskowe już zrobione więc spać o 20ej na pewno nie będziemy;)

Ostatnia edycja:
Agacynda taaaak,bolał,kłuł,i ciągnął ...ja to mialam wrazenie ze mam @ i owulke rownoczesnie.... ale jakby bardzo bolał to wiesz...lepiej dmuchac na zimne i smigac do lekarza.

reklama
Sihayko niby się wspinam ale jakieś to pokręcone est. Nie miałam się możliwości monitoringu więc nie wiem co i jak. Odpuściłąm na ten cykl. Mierzę z nawyku :-D

Do góry