reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihayko niby się wspinam ale jakieś to pokręcone est. Nie miałam się możliwości monitoringu więc nie wiem co i jak. Odpuściłąm na ten cykl. Mierzę z nawyku :-D

no w każdym bądź razie mocno trzymam kciuki za Twoją wspinaczkę:)
ja w tym cyklu też bez obserwacji... o monitoringu nie wspominając hehe... a przez to tysiące pytań wisi mi nad głową:D jak w kreskówkach:]

reklama
no mnie boli tak jak przed okresem... hmm... poniedzialeek mam nadzirje ze gin mnie przyjmie.A

gus nie mam nospy, bo nigdy nie uzywalam.

Noelle ja nie wiem czy to Fasolka... pewnie znowu się rozczaruje... Ale niech sobie będzie ta wysoka tempka. Idę spać Dziewczynki.

Dobranoc :-)

Noelle Dzięki że pytasz...
nadal w dwópaku z mężem kożystamy ile sie da jestem jak taki króliczek niewyżyty wielkanocny dosłownie nie wiem co sie ze mną dzieje....
brzuch pobolewa, śluz wyłazi kłóje w środku ... pewnie sie rozwarcie robi...
co do kwasu foliowego ja brałóam jakies 2 miesiace lub 3 przed zajsciem...
eh... poce sie ... a nacisk na pecherz mam niewiarygodny do tego nie moge spac od kiedy jest ta cholern.. pełnia... zasypiam wykonczona ok 6 rano... moze dzisiaj pospie.. ja kochane uciekam... Dobranoc słoneczka a i trzymam kciukaski za testujące :*

AGACYNDA GRATULACJE OGROMNE !!!!!!! Ale fajnie :-)

Ja dziewczynki tylko swiatecznie sie nie odzywalam. Bylam tydzien u rodzicow i mialam calkowity odwyk od kompa i dobrze mi z tym bylo :-) ale juz jestem. Dzis dostalam @ czyli w sylwestra rano badam hormony bo to bedzie 3dc. A nastroje u mnie beznadziejne... Cale swieta i przed i po przeplakalam... No ale nie bede tu dolowac.
Sylwester sama w domu bo tak mi sie chce. W dresie z filmami, Fisiem i Stevem na skype.
Sihayko jak koteczka?
Sailorku kochany ja tez za Wami tesknilam ale na kom nie nadazylam podczytywac. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Mam nadzieje ze z malym opoznieniem ale moje mikolajkowe dwie krechy dojda do Was wszystkich niedlugo.

reklama
witajcie o poranku

ja tez nie moge spac przez tą pełnię ni wiecznie stres że coś nie tak, buuu ale dziś piersi bola i otoczki wokół sutków nadal ciemniejsze czyli chyba ok... jakieś lekkie mdłości też są, mąż dziś ma służbę to zobaczymy się jutro rano, nadrabiam zaległości dziś, zrobie wkońcu zdjęcie brzuszka i wkleje, stanęłam dziś na wagę to nadal to samo czyli jest ok, ale często biegam do toalety chyba przez ten antybiotyk na tokso ehhh boję się zeby gorzej sobie nie zniszczyć bo i tak przed ciążą mialam problemy trawienne
mała ogląda Bolka i Lolka a ja idę zrobić jakieś śniadanie bo już mnie ssie

a to ja z dzisiaj ( waga mi została bez zmian a nawet jakieś 1 kilo mniej mam) ale wywaliło mnie okrutnie

10t5d.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry