reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj dalej bez humoru,wszystko mnie drazni od pogody po męza...sama ze soba nie wtrzymuje.

Agnieszko
mam ptanie czy Ty mialas jakies objawy cukrzycy? Bo ja od 2 tygodni po kazdym posilku mam taka nieziemska sennsc i zmeczenie:/ I juz sama nie wiem czemu to przypisac. Pewnie sobie cos wkrecam,ale ze mnie wrażliwiec sie w ciązy zrobil:dry:
mgielko no pieknie Ci sie brzuszek zakrąglil:) Trzymam dalej kciuki za wizyte 2 stycznia no i potem za wizte u zakaznika. Dobrze byc musi!!

Lalus prosze naniesc temperature na wykres:D Bo ja tu wbijam skoro świt by zobaczyc jak tam tempka Twoja sie miewa!!

Agacynda jak tam brzuszek? Dalej pobolewa?

Grzanko
:*:*:* A ja to juz Ci zazdroszcze,też bym chciala byc już na finiszu i wyglądac objawow porodu. Znajac moje szczescie pewnie urodze po terminie,z prowokacjami porodu i wogole cudami na kiju....tak tak wiem ,jestem mistrzem czarnych sceniariuszy:dry: A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!
Anke haloooo!!! Jak test?Robilas?? Pisz co i jak!!

No ja naprawde nie wiem Dziewczyny coscie w nocy robily:-) ja tu czekam na wiesci!!

Ide kawe sobie zrobic i jakies sniadanie.

reklama
Noelle ja tez siedze i czekam a tu cisza buuu, jak nie zjem kanapki co jakis czas to mdłości wracają lekkie ale wracają wychodzi na to że powinnam jeść na okrągło hihih, boję się tej wizyty 2 stycznia ale która się nie boi co nie?

no to czekam na wieści laski

mgielko no własnie,ktora sie nie boi?? Ja to przed kazdym usg zaliczam stan przed zawalowy.Chociaz odkad mała sie rusza to juz troche spokojniej,ale przeciez tyle rzeczy moze byc zle ...... eh...bedziemy sie tak zamartwiac juz cale zycie przez te nasze maluchy:blink:

no wiem cos o tym, ja mam schizy jak jest wycieczka w przedszkolu, że ktoś mi Oliwie uprowadzi, albo będzie wypadek normalnie Matka Wariatka, albo jak fisiuje z mężem, że spadnie z łóżka i skręci kark no taka panikara ze mnie

Hej dziewczynki !

Ja po śniadanku, pędzę na spacer i do Kościoła
Nadal szukam przepisu na tort, jakby ktoś miał sprawdzony.:happy2:

Dobrego dnia !

Grzaneczko, Ty po prostu się stosujesz do podpisu pod 38 tygodniem na suwaczku ! No i fajnie ! Tyle Twoje przy tych przeżyciach bólowych!
Myniu, a Figluś jeździ z Tobą do rodziców? Daleko masz?
Mgiełko, może mini sesja z psychoterapeutą pozwoliłyby Ci żyć z mniejszym stresem? Fotka przepiękna :)

reklama
hej :)
NOelle co do objawów to senność była i jest ,bardzo pić się chce i często siku chodziłam i chodzę w nocy to nawet do 4 razy, ale to wszystko normalne objawy w ciąży więc nie ma co się stresować, na pewno wszystko jest ok:)) a swoją drogą cukrzyca ma też pozytywne strony bo jestem w 25 tc i przytyłam tylko 5kg :) a od miesiąca od kiedy jestem na diecie ani trochę jeszcze schudłam kg i mam tylko +4:) a z moją niunią jak byłam w ciąży to pewnie już było koło 10

a ja się dzisiaj paskudnie czuje bo moje cukry jakieś takie niskie tak jak by ta moja cukrzyca zaczeła się cofać bo dzisiaj po śniadaniu 75 , wczoraj po obiedzie 61 gdzie norma do godziny jest 120 , ale to chyba nie możliwe żeby tak szybko ustąpiła bardziej realne jest to że mały gdzieś tam mnie uciskał i dlatego wyższe cukry były eh 4 jadę do poradni to się dowiem

Laluś ale też CI ta tem spadła, taki spadek to nie spadek :) moja temp w cyklu w którym się udało spadała cały czas a potem rosła i tak w kółko
http://enpr.pl/3294

Myniu fajnie że jesteś :))

Mgiełko śliczny ciążowy brzuszek :)

Dziewczyny jeszcze 8 dnii mam studniówkę :) tzn 100 dni do narodzin Antosia :)

Ostatnia edycja:
Do góry