reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda !!!!!!!!!! Gratki i fludki na zdrową i spokojną ciążę dla Ciebie!
a pisałam że może sie udało? chyba pisałam.. osz czarownica ze mnie ;p

Ja od wczoraj ledwo ledwo tak pachwiny bolą :( że chodze z jednej nogi na drugą...
Met ta choler... pełnia spać nie mogę... Z mężem kożystamy póki nie rodze ;p
ale nacisk na pęcherz ogromny nogi zaczynają puchnąć rozstępny strasznie swędzą i paliczki u rąk spuchnięte,,,,
ale.... mam wszystkie ciuszki uszykowane;p
wrzuce zdjęcie z mężulem dzisiaj na spacer poszliśmy ;p;p
ciekawe czy urodze w starym roku... w nocy brzuch jak na @ pobolewa... w ciągu dnia coś zaciągnie... Czekamy na okruszka;p;p

Wieśniok ;p
DSC_0094.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
jutro Wam reakcje napisze bo brat jeszcze jest.... ajuz poznoajado pracy mam na 7... albomoze jeszcze zdaze. zobacze.

dzieki dziewczynki!!!

Czekamy na relacje kochana odczarowałaś naszą listę :D coraz mniej nas staraczek zostało.
kochane życzę wam by ten rok był dla was owocny w II kreseczki :p każdej z was się to najmocniej należy.

witajcie o poranku
no myślałam że przeczytam relacje agacyndy ale niestety jeszcze nie ma
czekam z niecierpliwością

śliczne brzuszki dziewczyny
ja dzisiaj zrobie jakieś zdjęcie to wkleje, no bo już chyba można fotografować, widać jak cholercia hihi a to dopiero 10 tydzień

Hej. Grzanko piękny brzuszek. Ja też czekam na relacje Agacyndy a a tutaj nic ;p...ale bądźmy jednak cierpliwe. Mgiełko trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ale jak lekarze mówią żeby się nie martwić to nie powinnaś...także trzymam bardzo kciuki za Was. I miłego dnia wszystkim życzę.

Cześć :-)

Agacynda GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!

Nolle, Aga, Gosiak brzucholki śliczniaste :-)

Moja temp dziś wzrosła... Szok... Nie wiem co się dzieje.... Cycochy może troszkę bolą przy dotyku ale to bardziej sutki...

Hej laseczki !
Sihaya - mocno tulę, przyjdzie czas na każdą z nas !
Grzanko , piękny Wieśniok! :)
Agacyda, normalnie Ty nie gadaj, że coś nie tak będzie, tylko idź do lekarza kiedy tylko się da! I spokój, tylko spokój! :)

Dziewczyny, któraś z Was pytała o tort ... i inna z Was podała przepis na tort z mleka skondensowanego...
Czy przyzna się która? Kiedy to było? To sobie odszukam na forumiku, bo trochę przewertowałam, ale jestem jak dzieć we mgle! Dlatego - Help me !

W Łodzi słoneczko piękne, choć mróz siwy - uciekam na małe zakupy!
Dobrego dnia wszystkim

reklama
Czarnooka ja mam taką cichą nadzieje, że to może być Fasolka... Bo nie zdarzyło mi się jeszcze tak, żeby temperatura utrzymywała się na tym samym poziomie...Ale mój N uważa, że nie było odpowiedniej ilości serduszek i Fasolki z tego nie będzie...A ja Go wcale nie słucham :-p

Do góry