Myyyyniu no jak ja się stęskniłam!!!:* niech no Cię wyściskam

Kicia w jak najlepszym porządku, właśnie czyści na fotelu obok futerko przed jutrzejszym balem sylwestrowym

A tak poważnie, to kubraczek ściągnięty, blizna piękna zagojona, futerko nowe już narasta, kicia żywa i zadowolona

tylko tą karmę na drogi moczowe już musi jeść na stałę... jej to nie przeszkadza, bo lubi i je z wielkim apetytem ale nasze portfele....

niemniej dla naszej kikusi zrobimy wszystko byle była zdorwa rzecz jasna!!
Laluś trzymam kciuki bez zmian!! wpatruj się w ciążowy wykres Agnieszki i bierz przykład
Mgiełko ale brzusio! wow

rośnijcie zdrowo i bez stresu kochana! bez stresu!
Sailorku;> ja nic nie chcę mówić , żeby nie wkręcać, nie nakręcać.... ale....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A odnośnie waszego niewysypiania się, to ja ostatnie dwie noce w końcu!! po chyba dwóch-trzech tygodniach spałam jak suseł, jak niemowlę:]
Co do mnie jeszcze, to plamienia nie pojawiły się więcej do dnia dzisiejszego włącznie mimo przytulanek w międzyczasie. Co jakiś czas kuje mnie ten jajnik i pobolewa brzuch ale tempka niska

gdyby nie tepmka to byłabym prawie pełnoobjawową ciężarówką.. ach...

zerknęłam na listę i widzę , że teraz ja jestem przodowniczką w ilościach cykli.... oj trzeba brać się do roboty albo co.. bo tak dłużej być nie może!
Grzaneczko to może Wam noworoczny prezent uszykujesz?
Agacynda dobrze, że już lepiej się czujesz

a w pracy oszczędzaj się ile możesz

hmm.. to jeszcze pozostanie Ci chyba poinformowanie w pracy o fasolince..?
Basik wydaje mi sie, że u Ciebie jeszcze przed owulką... ale może niech się ekspert wykresowy wypowie skoro do nas wróciła czyli Mynia
Ode mnie to tyle, idę pod prysznic i do spania. Jutro do pracy na chwilę a potem sporo innych spraw jeszcze więc trzeba się wyspać;
Dobrej nocy wszystkim!!