reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jem czekoladkę gorzką z malinami, komuś przesłać kosteczkę ?

Agacynda, ja jutro gotuję rosołek :) Mniamiiii... a może lepiej dziś...? hmmmmm, rosół o 22, brzmi dobrze!

reklama
Ja tą czekoladkę poproszę :)
Kiedyś zrobiłam w domu imprezę i jak wszyscy się rozeszli zostałam sama z kolegą i gotowaliśmy rosół o 4 nad ranem i jedliśmy go widelcami prosto z gara bo moja współlokatorka pobrudziła wszystkie talerze i łyżki i nie umyła ich a sytuacja była na tym tle już wcześniej tak zaostrzona, że powiedziałyśmy z drugą współlokatorką,że palcem nie ruszymy bo tamta tak syfiła, że mole jedzeniowe wyhodowała

a jednak zmiana planów mąż mi zrobił do popicia barszczyk czerwony z torebki mój ulubiony mniam mniam :D aż cieplutko na żołądku :D

Dobra, poddaję się. Idę skrobać jarzyny na rosół!

Edit:

łeeee, chyba Was już nie ma...

to ja idę spać zaraz, dobranoc

Ostatnia edycja:
A ja zjadlam rosol ale sie niestety nie przyjal. Jestem padnieta i wygladam juz jak maly upiorek. Ale przynajmniej 3 kg w dol :)) hehe dobranoc Panienkom :)

witajcie
troche was doczytałam, ale ciężko nadrobić,
Grzanka śliczna niunia gratuluje !!!

Idę śniadanie jeść bo mnie mdli
cmoki będę później papapap

reklama
hej kochane:*
tak jak mówiłam ciąży nie ma. tempka zamiast w górę to w dół.. ehhh
chociaż piersi przestały boleć tyle dobrego.
miłego dnia życzę ;)

Do góry