reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam w ten piękny dzionek:)
Nie wiem jak u Was ale u mnie biało, śnieżnie, temperatura przyjemnie mroźna - idealnie:)
Właśnie zjedliśmy obiad, m.in. rosołek - to tak a propos waszego wieczornego "rosołkowania":) ja chyba należę tu do nielicznych, które rosołu nie lubią;) ale zjadłam jak zawsze:)
W nocy obudził mnie znów silny ból brzucha, wzięłam za Waszym poleceniem nospę i pomogło. Zasnęłam do samego rana - nawet na brzuch udało mi się położyć!!<jupi> Od rana jest ok:)

BabyPoznan heheh.. a to dobre z tym styczniem 2012;) no i miło nam, że dobrze Ci u nas:)

Agacynda szkoła nie zając nie ucieknie;) a krewetka ma swoje prawa:D poza tym z nami milsza niedziela niż w szkole;)

Laluś działajcie działajcie!!:D a my trzymamy kciuki:)

Czarnooka jestem najlepszym przykładem, że takie spadki to nie spadki! Jutro tempka może równie mocno wzrosnąć:) &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczynki :)
Ja na chwilkę, bo robię obiado-kolację i piekę ciasto :)
Agacynda, trzymaj się!
Sihaya, Nospa przyjacielem Twym :)
Wszystkie Was pozdrawiam,
O..na TVN Junior się zaczyna, zerknę jednym oczyskiem :)

Pozdrówka dla wszystkich

To ja też sie witam już po południowo, wykończona po nartach ale szczęśliwa!!!!
Właśnie gotuję gulasz po gruzińsku według tego przepisu: Gulasz po gruzińsku ale od razu ostrzegam, że to zdecydowanie nie dla za fasolkowanych, polecam wszystkim starającym się:)

sihaya takie poczatki:D Nospa pomaga czyli wszystko oki:)

A ja dzisiaj tak leniwie ,ze az nie przyzwoicie:sorry2: Ale pogoda taka ,ze nawet nie ma co nosa za drzwi wystawiac.A ja mam ochote na fryyyyytttkii....:sorry2:

hej
sihaya jak zareagował mąż? taka jestem ciekawa

Agacydna ja też dziś nie pojechałam na wykłady, wczoraj jak wracałam to dwa razy mało w rowie nie byłam, nie dało sie jechać, dziękowałam Bogu że dojechałam więc dziś olałam temat hihih

Martwię się strasznie przed jutrzejszym USG, kurcze mam takie złe myśli że szok

mgiełko zobaczysz będzie dobrze ;) trzymam kciukaski.

hmm frytki fajna sprawa ;)

a ja dzisiaj na kolację zrobię tosty z serem i czosnkiem od rana za mną chodzą :D

wiecie co, chyba bedzie corka :) bylam z moim A wlasnie na spacerze i zaszlismy do cukierni po jakies slodkosci... i wyszlam trzymajac w reku lody a moj A napoleonki, serniki dwa i jablecznik :)))

Mgielko no i dobrze, ze nie pojechalas, ja tez sie ciesze zenie ruszylam w podroz...

hehe smacznego ;)

i jutro znów do pracy . właśnie się dowiedzieliśmy że mój mąż wyjeżdża na tydzień w delegację ma zajebistego szefa że dopiero parę minut temu ich poinformował ;(;(
i znów będę sama ehh ;(

agacynda ja słyszałam kiedyś przesąd że jak kobieta w ciąży podejdzie do rybnego i ją odrzuci to dziewczynka będzie :rofl2:ale ile w tym prawdy...pewnie tyle co w każdym innym przesądzie :-D a jak będziesz się wybierała nad morze to czekam na info ;) ja mam parcie na czekoladę a chłopak w brzuchu siedzi - z córą nie miałam parcia na słodycze tylko na serki waniliowe:sorry2:
mgiełko o której masz wizytę? ja jutro też wizytuję więc będę trzymać kciuki za nas dwie ( a w zasadzie za czwóreczkę ;) )
Czarnooka właśnie wróciłam z zakupów oczywiście z chlebkiem tostowym także łączę się w zachciankach :-D
A My w końcu zdecydowaliśmy się i z braku wyraźnego faworyta będzie Jakub :-)

reklama
Do góry