Witam w ten piękny dzionek
Nie wiem jak u Was ale u mnie biało, śnieżnie, temperatura przyjemnie mroźna - idealnie
Właśnie zjedliśmy obiad, m.in. rosołek - to tak a propos waszego wieczornego "rosołkowania"
ja chyba należę tu do nielicznych, które rosołu nie lubią
ale zjadłam jak zawsze
W nocy obudził mnie znów silny ból brzucha, wzięłam za Waszym poleceniem nospę i pomogło. Zasnęłam do samego rana - nawet na brzuch udało mi się położyć!!<jupi> Od rana jest ok
BabyPoznan heheh.. a to dobre z tym styczniem 2012
no i miło nam, że dobrze Ci u nas
Agacynda szkoła nie zając nie ucieknie
a krewetka ma swoje prawa
poza tym z nami milsza niedziela niż w szkole
Laluś działajcie działajcie!!
a my trzymamy kciuki
Czarnooka jestem najlepszym przykładem, że takie spadki to nie spadki! Jutro tempka może równie mocno wzrosnąć
&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie wiem jak u Was ale u mnie biało, śnieżnie, temperatura przyjemnie mroźna - idealnie
Właśnie zjedliśmy obiad, m.in. rosołek - to tak a propos waszego wieczornego "rosołkowania"
W nocy obudził mnie znów silny ból brzucha, wzięłam za Waszym poleceniem nospę i pomogło. Zasnęłam do samego rana - nawet na brzuch udało mi się położyć!!<jupi> Od rana jest ok
BabyPoznan heheh.. a to dobre z tym styczniem 2012
Agacynda szkoła nie zając nie ucieknie
Laluś działajcie działajcie!!
Czarnooka jestem najlepszym przykładem, że takie spadki to nie spadki! Jutro tempka może równie mocno wzrosnąć
Ale pogoda taka ,ze nawet nie ma co nosa za drzwi wystawiac.A ja mam ochote na fryyyyytttkii....
ale ile w tym prawdy...pewnie tyle co w każdym innym przesądzie
a jak będziesz się wybierała nad morze to czekam na info