reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

chcialam zameldowac, że zyje. Mysza mnie molestuje...tak się wierci i kopie, że aż boli:(

za wszystkie wizyty trzymam kciuki:*
jak już pijecie to i walnijcie moje zdrowie:-D
nie chorowac mi tam i do porcelany się nie przytulac. lepszy mąż/partner;-)
Uśmiechac się pięknie prosze, by zle samopoczucie odgonic:*
molestowac mężów, niech i oni szcześcia coś od życia maja:p

moge się na zachcianki i smutki podzielic domowym biszkoptem, z masą brzoskwiniową a na wierzchu brzoskwninie i truskawki zalane galaretka. mówie Wam pycha!!!:p

trzymajcie się kochane:*

reklama
brzuchatki moje kochane boli was pępek ? :) bo mnie ostatnio strasznie mały zaczyna go powoli wypychać

Normalnie wściekła dzisiaj jetem tak mi sie chce czekolady :((

czasami boli, że dotknac nie mogę się tam. ponoc skóra jest tam najcieńsza jak się naciąga to ma prawo bolec. a jak już małe bije po pepku to łzy w oczach....

ja mam czasami takie wrażenie ze mały ciągnie mnie za ten pępek :)

dziewczyny ja uciekam bo tak mi robicie ochotę na te wszystkie pyszności ze aż mi się płakać chce z bezsilności :( :) ale cały czas sobie powtarzam że jeszcze troszkę

Noelle dziękuję, bo ja to momentami zaczynam się martwić czy te bóle są normalne... ale skoro są takie przejściowe, i po nospie zaraz przechodzą to chyba nie najgorzej??

Mgiełko, Pianko trzymam kciuki za wizyty:*
Pianko mnie się bardzo podoba Jakub, za to mój mąż wręcz przeciwnie - nie znosi;)

Bzibzioczku czy ja wczoraj nie pisałam czegoś na temat wina?? a Ty mi tu wyskakujesz z gulaszem po gruzińsku:p pewnie smaczny więc zjedz porcyjkę i za mnie;)

BabyPoznań ja myślę , że żadna skrajność nie jest najlepsza. Ja po owulce jak miałam ochotę to napiłam się i winka czy jedno piwko, czy gin z tonikiem... oczywiście bardziej z podejściem dla smaku niż do oporu haha... myślę, ze nie można dać się zwariować... dodam jeszcze, że poczatkiem tamtego roku przestałam pić kawę - też dla dobra fasolki, dla starań... zapału starczyło mi do maja ehhe... i potem piłam normalnie do dnia piątkowego testu i fasolka jest... teraz owszem odstawiłam jak i winko ale wcześniej wszystko w granicach rozsądku uważam:)

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi:* Dzisiaj i tak nic nie mam w domu, ale jak następnym razem będę miała ochotę to sobie bez wyrzutów pozwolę:) A rano mi tak ochoty narobiłyście na sałatkę z tuńczykiem, że biegłam do sklepu po tuńczyka:D

dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras sie orientuje w takiej sytuacji:
moja kolezanka brala juz 3 cykl clo miala monitoring i gin powiedzial jej ze pieknie pecherzyk pekl ale nie wiadomo kiedy to byl chyba 19 lub 20 dc jak byla u ginka. lekarz po zbadaniu jej powiedzial ze na 90% moze podejrzewac ze jest w ciazy gdyz popatrzyl na jej endometrium. zyczyl jej zdrowka kazal lykac folik i za 6 tygodni ma nadzieje ze sie zobacza.

i teraz moje pytanie czy na podstawie ednometrium lekarz moze stwierdzic ze to ciaza??????

reklama
Do góry