reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczynki :-D ileż Wy naskrobałyście od soboty rana, cała godzinę musiałam czytać :szok:
Czarni gratuluję :tak:
Grzaneczko śliczną masz córkę, tylko pozazdrościć :tak:
domikcw zapraszam na refaello jeszcze zostało, niestety zapiekankę mój mąż pochłonął wczoraj wieczorem :tak:
Czarnooka kochanie Ty mi tu dolinki nie łap, bo mówiłam, że zajdziemy wszystkie w tym roku to zajdziemy i nie ma co się niepotrzebnie smutać :tak: co do siostry to nie przejmuj się i jakby to powiedział mój mąż "olej ją z góry ciepłym moczem" :-D
Bziobziok no ślicznie wyglądasz w tych goglach i kasku :tak: ja na Armagedonie tez ryczałam :-D
Pianko poznałam Cie od razu jak zobaczyłam skąd jesteś :tak:
Agacynda mojego męża siostra to słodkie pochłaniała jak była z chłopcem w ciąży :tak:
Myniu ja też dudlam na filmach, a z mężem to poryczeliśmy się na filmie Marley i ja dosłownie masakra ;-)
Noelle to miałaś przygodę z tym kołem :tak: ja już nauczyłam się sama zmieniać koło w sumie to brat mnie nauczył, chociaż rodziców i braciszka mam pod ręką ;-)
Za dziewczyny oczekujące na badania trzymam kciuki &&&&&&&&
Mnie niestety nadal kaszel męczy i gardło boli strasznie :-( ale zakupie syropek co mi go Mynia poleciła :*
Imieniny mojego męża były skromne przyjechał tylko mój brat z dziewczyną i wypiłam 2 piwa w ciągu godziny, Bozie jakie miałam wrotki masakra, rano troszkę mnie główka polała, ale całe szczęście do południa przestała. Łykam codziennie po 2 gripexy i mam nadzieje, że pomogą...na ciąże nie liczę więc sobie pozwalam ;-) od dzisiaj mam postanowienie ćwiczyć na orbiterku, ciekawa jestem jak długo wytrwam :-p co do dolin to mnie ostatnio też często łapią i ryczę jak bóbr ale tak zawsze mam przed @

Laluś oczywiście, że działamy ja będę testować 28 ;-)
Dziewczynom, które urodziły gratuluje maluszków, niestety nie miałam okazji Was poznać ale myslę, że zajrzycie do nas jak wydobrzejecie :)

CZARNI GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDRÓWKA WAM ZYCZĘ:*:*:*
MGIEŁKA poeodzenia:* czekamy na wieści.
CZARNOOKA tule:* nie smutaj się. po tym endometrium to nie zawsze mozna się poznac. ja bylam w 6 tygodniu ciązy i ani dzidzi nie było a endometrium takie liche, że szans na bobo nie dawali:-D w życiu wszystko się może zdarzyc:)
ASITA nie dobry mąż:p nie chciał się podzielic z ciężarną:p
ROZYCZKA jak się czujesz??

mgiełko kciuki zacisniete!!bedzie dobrze!!czekam na wiesci!!!A ja widzialam zdjecie czarni tj.córeczki na jej profilu.

czarnooka kochana tule mocno.Rozumiem co czujesz bo nie zapomina sie tych staran ,ktore trwaja miesiace prawie lata...Ale kochana dobrze poprostu byc musi,nie moze tak byc,ze dzieciatka miec nie bedziecie. Bo bedziecie!!!!::::::::*:*:*:*:*:* &&&!!

sihaya jak tam noc uplynela?Spokojnie?jak sie czujesz?:*

lalus :D Kciuki zacisniete zeby te wzajemne wykorzystywania przyniosly efekty w postaci fasolki!!

marzen to ja czekam na ten 28:D

Asita zdrowiej:*

różniczko co slychac kochana?

gosiak czekam na wiesci z wynikow glukozy:D Ja jade w czwartek.

A ja witam sie z nad sniadania. Powiem Wam ,ze ten snieg dziala mi juz na nerwy.Lubie śnieg tylko teraz jakos wszystko mi utrudnia!!wrrr....
Mogłaby juz wiosna byc.

Laluś nie wszystkie są w ciąży :p Popatrz np. na mnie :-D staraczka weteranka:-D
Domikcw masz rację. Ja lubię wiedzieć co tam u Was słychać. I pewnie jak się uda to nadal będę tu zaglądać.
Po za tym mam nadzieję, że pojawią się nowe staraczki i nam też w końcu się uda
Czarnooka to ja trzymam kciuki, żebyś nie musiała dołączać do Myni ;-)
Mgiełko trzymam kciuki za USG daj znać po wizycie co i jak :)

W ogóle to coś się porobiło w tym cyklu... popatrzcie na wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl któraś wie o co chodzi?
Hmmm męża nie mam do czwartku- mam nadzieję, że owu nie będzie wcześniej- albo plemniczki przetrzymają z wczoraj :))

Ostatnia edycja:
reklama
Mgiełko trzymam kciuki za USG :) Będzie dobrze i napisz oczywiście jak już będziesz po :)
Noelle dziękuję, wyniki odbiorę jakoś po 13 jeśli mi się uda, a jeśli nie to po pracy dopiero. Strasznie się denerwuję, że mi ta cukrzyca wyjdzie :/ Trzymam kciuki za Twoje czwartkowe badanie :)
Pianko dziękuję za zaproszenie na FB ;) A Kubuś to piękne imię :)
Czarni GRATULACJE!!!!!!!!!
Laluś i Marzen super plan! Trzymam kciuki za powodzenie i za II a raczej za II II kreseczki :D

Ostatnia edycja:
Do góry