Witam dziewczynki

ileż Wy naskrobałyście od soboty rana, cała godzinę musiałam czytać
Czarni gratuluję
Grzaneczko śliczną masz córkę, tylko pozazdrościć
domikcw zapraszam na refaello jeszcze zostało, niestety zapiekankę mój mąż pochłonął wczoraj wieczorem
Czarnooka kochanie Ty mi tu dolinki nie łap, bo mówiłam, że zajdziemy wszystkie w tym roku to zajdziemy i nie ma co się niepotrzebnie smutać

co do siostry to nie przejmuj się i jakby to powiedział mój mąż "olej ją z góry ciepłym moczem"
Bziobziok no ślicznie wyglądasz w tych goglach i kasku

ja na Armagedonie tez ryczałam
Pianko poznałam Cie od razu jak zobaczyłam skąd jesteś
Agacynda mojego męża siostra to słodkie pochłaniała jak była z chłopcem w ciąży
Myniu ja też dudlam na filmach, a z mężem to poryczeliśmy się na filmie Marley i ja dosłownie masakra ;-)
Noelle to miałaś przygodę z tym kołem

ja już nauczyłam się sama zmieniać koło w sumie to brat mnie nauczył, chociaż rodziców i braciszka mam pod ręką ;-)
Za dziewczyny oczekujące na badania trzymam kciuki &&&&&&&&
Mnie niestety nadal kaszel męczy i gardło boli strasznie :-( ale zakupie syropek co mi go Mynia poleciła :*
Imieniny mojego męża były skromne przyjechał tylko mój brat z dziewczyną i wypiłam 2 piwa w ciągu godziny, Bozie jakie miałam wrotki masakra, rano troszkę mnie główka polała, ale całe szczęście do południa przestała. Łykam codziennie po 2 gripexy i mam nadzieje, że pomogą...na ciąże nie liczę więc sobie pozwalam ;-) od dzisiaj mam postanowienie ćwiczyć na orbiterku, ciekawa jestem jak długo wytrwam

co do dolin to mnie ostatnio też często łapią i ryczę jak bóbr ale tak zawsze mam przed @