reklama
Nooo Agacyndko wg jej wpisu dziś o 17:50
Czarni gratuluję!!!!
Czarnooka mnie jajnik kuł od samej owulki codziennie, czasem tylko chwilkę, 15sekund, czasem kilkanaście minut, raz raz dziennie innym 10xdziennie, ale codziennie kłucie było. A piersi zaczęły dokuczać tydzień przed terminem @ - tzn wtedy na tyle już bolały, że uznałam za stosowne zapisać to
tu masz wykres:
Obserwacja cyklu - enpr.pl
Czarni gratuluję!!!!
Czarnooka mnie jajnik kuł od samej owulki codziennie, czasem tylko chwilkę, 15sekund, czasem kilkanaście minut, raz raz dziennie innym 10xdziennie, ale codziennie kłucie było. A piersi zaczęły dokuczać tydzień przed terminem @ - tzn wtedy na tyle już bolały, że uznałam za stosowne zapisać to
Obserwacja cyklu - enpr.pl
A
agacynda
Gość
No juz Sihayko widzialam
) nawet zdjecie coreczki
ok, ja uciekam spac, moze uda mi sie ominac porcelanke o 23
)
ok, ja uciekam spac, moze uda mi sie ominac porcelanke o 23
Noelle1986
Fanka BB :)
sihaya jak nospa pomaga to ok.Ale wiesz jakby Cie cos bardzo bolalo czy martwilo to lepiej do lekarza.Nie ma co ryzykowac.Mnie straszni brzuch ciągnął i pobolewał ,az chodzic nie moglam.Wina to była rozciagajacych sie wiezadel,sciegien,rosnacej macicy.
Agnieszko tule:* Wierze ,ze ciezko,zewszad jedzenie,slodkosci a Ty kochana z ta dieta
a co do pępka to u mnie narazie spokoj,troche jakby nie był juz taki wklęsly.Ale bez zadnych dolegliwosci .
Czarni urodzila????AAAAAAAAAAAAAAa!!!!TO super!!GRATULACJE!!!JUPI!!!
czarnooka z tego co wiem,to sa lekarze w stanie poznac po grubosci endometrium,no jak tam cos sie zagniezdzilo to i endometrium slusznej grubosci.
domikcw to był cios.Ten biszkopt z masa brzoskwiniowa.....
Agnieszko tule:* Wierze ,ze ciezko,zewszad jedzenie,slodkosci a Ty kochana z ta dieta
a co do pępka to u mnie narazie spokoj,troche jakby nie był juz taki wklęsly.Ale bez zadnych dolegliwosci .Czarni urodzila????AAAAAAAAAAAAAAa!!!!TO super!!GRATULACJE!!!JUPI!!!
czarnooka z tego co wiem,to sa lekarze w stanie poznac po grubosci endometrium,no jak tam cos sie zagniezdzilo to i endometrium slusznej grubosci.
domikcw to był cios.Ten biszkopt z masa brzoskwiniowa.....
Noelle na razie nie jest tak źle, tej nocy i poprzedniej obudził mnie ból podbrzusza, takie kłucie ale potem minęło. Dziś i wczoraj cały dzień było ok. A wizytę mam w środę, jak nie będzie gorzej to luzik
i wtedy zapytam gin.
Ja też się już żegnam, kładę się z książeczką, poza tym wzięłam sobie do serca tekst fasolki z "Ciąża tydzień po tygodniu - opowieść nienarodzonego dziecka" :
"Przestała wysiadywać po nocach przed komputerem. Ulżyło mi. Godzinami byłem ściśnięty jak sardynka. Kobieto! Ja mam już prawie 6 centymetrów i potrzebuję przestrzeni!"
Co prawda do etapu 6cm to jeszcze hohoho... daleko droga, ale już teraz mogę zacząć wpajać sobie "zdrowe nawyki"
Dobrej nocy kochane, owocnych staranek!! i do jutra
Ja też się już żegnam, kładę się z książeczką, poza tym wzięłam sobie do serca tekst fasolki z "Ciąża tydzień po tygodniu - opowieść nienarodzonego dziecka" :
"Przestała wysiadywać po nocach przed komputerem. Ulżyło mi. Godzinami byłem ściśnięty jak sardynka. Kobieto! Ja mam już prawie 6 centymetrów i potrzebuję przestrzeni!"
Co prawda do etapu 6cm to jeszcze hohoho... daleko droga, ale już teraz mogę zacząć wpajać sobie "zdrowe nawyki"
Dobrej nocy kochane, owocnych staranek!! i do jutra
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Hej kochane :*
zbieram się do pracy. pół nocy płakałam taka dolina mnie złapała. ;(;(
chyba muszę sobie znaleść jakieś zajęcie po pracy by nie myśleć. bo nawet książki nie pomagają zapomnieć...
za często się ostatnio przejmuję. jakoś liczyłam że może chociaz clo pomoże ale z tego co widzę to psu na budę. przez 5 cykli będę na stymulacji a co potem???? przepraszam kochane za ten humor z rana ale powoli odechciewa się wszystkiego ;(
zbieram się do pracy. pół nocy płakałam taka dolina mnie złapała. ;(;(
chyba muszę sobie znaleść jakieś zajęcie po pracy by nie myśleć. bo nawet książki nie pomagają zapomnieć...
za często się ostatnio przejmuję. jakoś liczyłam że może chociaz clo pomoże ale z tego co widzę to psu na budę. przez 5 cykli będę na stymulacji a co potem???? przepraszam kochane za ten humor z rana ale powoli odechciewa się wszystkiego ;(
mgielka2008
Fanka BB :)
Agacynda a gdzie widziałaś zdjęcie małej? gdzieś na forum? na fb? czy przesłała ci na telefon
jejku Czarni - Basia!!!!!!!!!!!! tak się cieszę gratulację ogromne kochana !!!!!!!!!
ja dziś to nieszczęsne usg a jakoś dziś wyjątkowo nic mi się nie śniło cholera z nerwów już całkiem osiwieje
jejku Czarni - Basia!!!!!!!!!!!! tak się cieszę gratulację ogromne kochana !!!!!!!!!
ja dziś to nieszczęsne usg a jakoś dziś wyjątkowo nic mi się nie śniło cholera z nerwów już całkiem osiwieje
Witam :-) Wczoraj wykorzystałam mojego N :-) A raczej On mnie wykorzystał 
Mgiełko USG na pewno wyjdzie super! Ja wiem, że się martwisz ale na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam &&&&&&
Czarnooka ja już nie mierze temperatury... Jak mam zajść to zajdę.

Mgiełko USG na pewno wyjdzie super! Ja wiem, że się martwisz ale na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam &&&&&&
Czarnooka ja już nie mierze temperatury... Jak mam zajść to zajdę.
reklama
Cześć 
Czarnooka, nie smutaj się, proszę :* przykro mi jak piszesz, że płaczesz pół nocy albo, że masz znowu doła
Dziewczyny, które z Was testują w najbliższych dniach??
Polecam wszystkim obejrzenie filmu "Kochanie jestem w ciąży " ;-) Mozna się pośmiać ale również i wzruszyć...
Czarnooka, nie smutaj się, proszę :* przykro mi jak piszesz, że płaczesz pół nocy albo, że masz znowu doła
Dziewczyny, które z Was testują w najbliższych dniach??
Polecam wszystkim obejrzenie filmu "Kochanie jestem w ciąży " ;-) Mozna się pośmiać ale również i wzruszyć...