reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

sihayko klucie jajnika i bol piersi kiedy Ci sie zaczęły te objawy? bo nie moge znalesc Twojego wykresu :D

hmm to nie powiem dobra wiadomosc dostala od ginekologa ;)oby sie sprawdzilo.

reklama
Nooo Agacyndko wg jej wpisu dziś o 17:50:)

Czarni gratuluję!!!!
:)

Czarnooka mnie jajnik kuł od samej owulki codziennie, czasem tylko chwilkę, 15sekund, czasem kilkanaście minut, raz raz dziennie innym 10xdziennie, ale codziennie kłucie było. A piersi zaczęły dokuczać tydzień przed terminem @ - tzn wtedy na tyle już bolały, że uznałam za stosowne zapisać to;) tu masz wykres:
Obserwacja cyklu - enpr.pl

sihaya jak nospa pomaga to ok.Ale wiesz jakby Cie cos bardzo bolalo czy martwilo to lepiej do lekarza.Nie ma co ryzykowac.Mnie straszni brzuch ciągnął i pobolewał ,az chodzic nie moglam.Wina to była rozciagajacych sie wiezadel,sciegien,rosnacej macicy.

Agnieszko tule:* Wierze ,ze ciezko,zewszad jedzenie,slodkosci a Ty kochana z ta dieta:dry:a co do pępka to u mnie narazie spokoj,troche jakby nie był juz taki wklęsly.Ale bez zadnych dolegliwosci .

Czarni urodzila????AAAAAAAAAAAAAAa!!!!TO super!!GRATULACJE!!!JUPI!!!

czarnooka z tego co wiem,to sa lekarze w stanie poznac po grubosci endometrium,no jak tam cos sie zagniezdzilo to i endometrium slusznej grubosci.

domikcw to był cios.Ten biszkopt z masa brzoskwiniowa.....

Noelle na razie nie jest tak źle, tej nocy i poprzedniej obudził mnie ból podbrzusza, takie kłucie ale potem minęło. Dziś i wczoraj cały dzień było ok. A wizytę mam w środę, jak nie będzie gorzej to luzik;) i wtedy zapytam gin.

Ja też się już żegnam, kładę się z książeczką, poza tym wzięłam sobie do serca tekst fasolki z "Ciąża tydzień po tygodniu - opowieść nienarodzonego dziecka" :
"Przestała wysiadywać po nocach przed komputerem. Ulżyło mi. Godzinami byłem ściśnięty jak sardynka. Kobieto! Ja mam już prawie 6 centymetrów i potrzebuję przestrzeni!"
Co prawda do etapu 6cm to jeszcze hohoho... daleko droga, ale już teraz mogę zacząć wpajać sobie "zdrowe nawyki" :D

Dobrej nocy kochane, owocnych staranek!! i do jutra:)

Hej kochane :*
zbieram się do pracy. pół nocy płakałam taka dolina mnie złapała. ;(;(
chyba muszę sobie znaleść jakieś zajęcie po pracy by nie myśleć. bo nawet książki nie pomagają zapomnieć...
za często się ostatnio przejmuję. jakoś liczyłam że może chociaz clo pomoże ale z tego co widzę to psu na budę. przez 5 cykli będę na stymulacji a co potem???? przepraszam kochane za ten humor z rana ale powoli odechciewa się wszystkiego ;(

Agacynda a gdzie widziałaś zdjęcie małej? gdzieś na forum? na fb? czy przesłała ci na telefon
jejku Czarni - Basia!!!!!!!!!!!! tak się cieszę gratulację ogromne kochana !!!!!!!!!

ja dziś to nieszczęsne usg a jakoś dziś wyjątkowo nic mi się nie śniło cholera z nerwów już całkiem osiwieje

Witam :-) Wczoraj wykorzystałam mojego N :-) A raczej On mnie wykorzystał :-p

Mgiełko USG na pewno wyjdzie super! Ja wiem, że się martwisz ale na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam &&&&&&

Czarnooka ja już nie mierze temperatury... Jak mam zajść to zajdę.

reklama
Cześć :)
Czarnooka, nie smutaj się, proszę :* przykro mi jak piszesz, że płaczesz pół nocy albo, że masz znowu doła :(

Dziewczyny, które z Was testują w najbliższych dniach??

Polecam wszystkim obejrzenie filmu "Kochanie jestem w ciąży " ;-) Mozna się pośmiać ale również i wzruszyć...

Do góry