reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domikcw co do zapiekanki to mój mąż się nią z nikim nie dzieli nawet ze mną dlatego muszę dla siebie osobno zrobić :tak:
Boziu jak mnie dzisiaj ten kaszel męczy...........:no:

reklama
Noelle no właśnie!!! nie wiem o co chodzi., myślałam, że taki skok jak mam zawsze przed owu (tylko, ze do tej pory był jednodniowy), a tu już któryś dzień z kolei..chyba się dziś do gina wybiorę...
Trzymam kciuki za wyniki posiewu! Kiedy odbierasz?

Ostatnia edycja:
rózniczko no wybierz sie,na pewno nie zaszkodzi a moze jakies sensowne wytlumacenie uslyszysz:-) bo faktycznie temperature pnie sie w góre jak szalona i to na tym etapie cyklu!!! POsiew ujemny!!!Ufff....!!1 Tyle sie dowiedzialam telefonicznie,męza wyslalam co by papier odebral:-D

Gosiak Aż tak szybko? żeby owu była zaraz po @ to jakoś nie chce mi się wierzyć :szok: zawsze była później, a tu taki pśikus...nawet nie zdążyliśmy zaszaleć :))
w każdym razie umówiłam się do gina na 18.30 więc wieczorem dowiem się co i jak :-)

Asita a Ty byłaś u lekarza? bo coś już Cię długo trzyma...(mogłam jeszcze czegoś nie doczytać):sorry2:

Sailor gdzie jesteś?
Grznka gratulacje! Cudo!

Ostatnia edycja:
Różniczko znam takie przypadki, że zaraz po @ była owu, bo cykl się skrócił np. Może u Ciebie to czymś innym jest spowodowane, dobrze że się umówiłaś do ginka. Daj znać koniecznie co tam wyszło.

Dam znać na pewno :tak: bo sama jestem ciekawa :dry:
Sihaya pięknie aż mi się płakać chce jak czytam o tym jak powiedziałaś o II kreseczkach...nie mogę się doczekać, aż sama tak będę mogła:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny :)

Co do alkoholu i staranek, to ja również uważam, że do wszystkiego trzeba podchodzić z głową :) I mimo że rzadko mam ochotę na %%, to dopóki nie będzie fasolki, nie martwię się wypiciem lampki wina do kolacji. Bo inaczej bym zwariowała, a patrząc na cykl - trzebaby najpierw nie pić, bo przeciwbólowe, potem nie, bo zaburzy owulkę, a potem to wiadomo nie, bo może fasolka :)

Noelle, fajnie, że wynik dobry :) Jeden stresik za Tobą.

Rózniczko, dziwna ta tempka faktycznie. a czy @ był ubogi ? W każdym razie gin to świetne wyjście!

I wiecie co... dziś jest ten dzień :) - WIZYTA U NOWEGO GINA :D :D Ah, jak się cieszę, oby mnie nie zawiódł!

Asitko, zdrowiej, jesli Ci to polepszy humor, to ja dziś też dycham suchym kaszlem :/ Nie wiem czy się grypa nie powikłała... :/
Czarnooczko, tulam...
Basik - tak trzymaj !
Margotka, pozdrowionka:)
Laluś, poszalałaś w weekend :) No i dobrze
Mgiełko - jestem myślami z Tobą, będzie ok :)

Będę później, trzymajcie się

Edit : Rózniczko, niektórzy lekarze mówią nawet o owulce w trakcie okresu... wtedy śluz płodny jest maskowany. Tak czy siak, kciuki trzymam

reklama
różniczko wiesz ...bywa i tak jak gosiak pisze. U mnie w cyklu w ktorym sie udalo tez sie zastanawialam czy owu zaraz po @ nie byla bo testy wychodzily strasznie szybko.

Do góry