reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
rózniczko faktycznie temperatura szaleje

rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Noelle no właśnie!!! nie wiem o co chodzi., myślałam, że taki skok jak mam zawsze przed owu (tylko, ze do tej pory był jednodniowy), a tu już któryś dzień z kolei..chyba się dziś do gina wybiorę...
Trzymam kciuki za wyniki posiewu! Kiedy odbierasz?
Trzymam kciuki za wyniki posiewu! Kiedy odbierasz?
Ostatnia edycja:
Noelle1986
rózniczko no wybierz sie,na pewno nie zaszkodzi a moze jakies sensowne wytlumacenie uslyszysz:-) bo faktycznie temperature pnie sie w góre jak szalona i to na tym etapie cyklu!!! POsiew ujemny!!!Ufff....!!1 Tyle sie dowiedzialam telefonicznie,męza wyslalam co by papier odebral

rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Gosiak Aż tak szybko? żeby owu była zaraz po @ to jakoś nie chce mi się wierzyć
zawsze była później, a tu taki pśikus...nawet nie zdążyliśmy zaszaleć
)
w każdym razie umówiłam się do gina na 18.30 więc wieczorem dowiem się co i jak :-)
Asita a Ty byłaś u lekarza? bo coś już Cię długo trzyma...(mogłam jeszcze czegoś nie doczytać)
Sailor gdzie jesteś?
Grznka gratulacje! Cudo!
zawsze była później, a tu taki pśikus...nawet nie zdążyliśmy zaszaleć w każdym razie umówiłam się do gina na 18.30 więc wieczorem dowiem się co i jak :-)
Asita a Ty byłaś u lekarza? bo coś już Cię długo trzyma...(mogłam jeszcze czegoś nie doczytać)

Sailor gdzie jesteś?
Grznka gratulacje! Cudo!
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Co do alkoholu i staranek, to ja również uważam, że do wszystkiego trzeba podchodzić z głową
I mimo że rzadko mam ochotę na %%, to dopóki nie będzie fasolki, nie martwię się wypiciem lampki wina do kolacji. Bo inaczej bym zwariowała, a patrząc na cykl - trzebaby najpierw nie pić, bo przeciwbólowe, potem nie, bo zaburzy owulkę, a potem to wiadomo nie, bo może fasolka
Noelle, fajnie, że wynik dobry
Jeden stresik za Tobą.
Rózniczko, dziwna ta tempka faktycznie. a czy @ był ubogi ? W każdym razie gin to świetne wyjście!
I wiecie co... dziś jest ten dzień
- WIZYTA U NOWEGO GINA
Ah, jak się cieszę, oby mnie nie zawiódł!
Asitko, zdrowiej, jesli Ci to polepszy humor, to ja dziś też dycham suchym kaszlem :/ Nie wiem czy się grypa nie powikłała... :/
Czarnooczko, tulam...
Basik - tak trzymaj !
Margotka, pozdrowionka
Laluś, poszalałaś w weekend
No i dobrze
Mgiełko - jestem myślami z Tobą, będzie ok
Będę później, trzymajcie się
Edit : Rózniczko, niektórzy lekarze mówią nawet o owulce w trakcie okresu... wtedy śluz płodny jest maskowany. Tak czy siak, kciuki trzymam
Co do alkoholu i staranek, to ja również uważam, że do wszystkiego trzeba podchodzić z głową
Noelle, fajnie, że wynik dobry
Rózniczko, dziwna ta tempka faktycznie. a czy @ był ubogi ? W każdym razie gin to świetne wyjście!
I wiecie co... dziś jest ten dzień
Asitko, zdrowiej, jesli Ci to polepszy humor, to ja dziś też dycham suchym kaszlem :/ Nie wiem czy się grypa nie powikłała... :/
Czarnooczko, tulam...
Basik - tak trzymaj !
Margotka, pozdrowionka
Laluś, poszalałaś w weekend
Mgiełko - jestem myślami z Tobą, będzie ok
Będę później, trzymajcie się
Edit : Rózniczko, niektórzy lekarze mówią nawet o owulce w trakcie okresu... wtedy śluz płodny jest maskowany. Tak czy siak, kciuki trzymam
reklama
Noelle1986
różniczko wiesz ...bywa i tak jak gosiak pisze. U mnie w cyklu w ktorym sie udalo tez sie zastanawialam czy owu zaraz po @ nie byla bo testy wychodzily strasznie szybko.