reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam dziewczyny z rana;) Miałam trochę nadrabiania w czytaniu, m.in. Wasza wczorajsza imprezka:) (szkoda, że się nie załapałam :p). Powiem Wam coś śmiesznego, moja siostra zawsze powtarzała, że ciężarne "głupieją", bo krew nie dociera do mózgu... to ja chyba jestem w ciąży:p Dopiero wczoraj zauważyłam, że ten wątek to staranka od stycznia... ale 2012:D Jak dołączałam to byłam zdziwiona, że tyle postów, a przecież styczeń dopiero się zaczyna:D Hehe, jestem zaje****a. ;) No nic, i tak u Was zostaje, bo mi tu dobrze:)

Życzę miłego dnia!

reklama
Czesć Żarłoki :-p

Widzę, że humorki macie dobre a złe myśli wygoniłyście precz...i tak trzymać!!!!!:-)

Później Was sobie doczytam, bo mam zaległości.

Miłej niedzieli :)

agacynda nie dziwie Ci sie ,ze nie pałasz radoscia na mysl o jezdzie samochodem w takich warunkach. Ja wczoraj rozwijalam zawrotne 30km/h i złapałam przy tym gume. więc dzisiaj ambitnie stwierdzilam ,ze nie wsiadam do samochodu a do sklepu pojde z buta-niezbyt genialny pomysl,bo sniegu nasypalo tyle,ze moj pies nie dawal rady a ja nie lepiej. :sorry2: czywiscie w mojej dzielnicy nie uraczysz odsniezarki ani człowieka z łopata:/

babypoznan widocznie tak mialo byc!! Ze mialas trafic do nas!!!:-D:-D:-D

czarnooka ja Cie prosze taki spadek to nie spadek.Nic tylko lać za takie czarne mysli!!&&&&&&&&&&&!!!!

Narobilyscie mi ochoty na rosół......

Noelle podobno jeszcze nie jest odsniezona trasa z mojego miasta do wroclawia, wiec juz w ogole... A dodatkowo takie mnie mdlosci zlapaly w lazience jak sie szykowalam ze musialam wyjsc i polozyc sie na kanapie. Az zimnych potow dostalam.

reklama
oj Dziewczynynie pojechalam do szklly... jakas masakra... Krewetka odstawia takie harce ze ledwo a nogach stoje.

Pianko czy ja Ci mowilam, ze moja przyjaciolka jest z Darlowa? :))

Do góry