reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

a my już drugie wino skończyliśmy i teraz soczek wycisnęłam z pomarańczy, marchewek i jabłek. Ale mój świat i tak już dzisiaj wiruje, a że jutro koniecznie muszę na narty to na tyle wystarczy z %:):-D

reklama
ja narazie wcinam mandarynki :D

dziewczyny juz nie moge wytrzymac ten bol piersi jest nie do zniesienia :( z wieczora jest jeszcze gorzej teraz boli mnie po bokach :(

mam ochotę się znieczulić bo jeśli to po clo to ja niewiem czy będę go chciała wziąśc w nastepnym cyklu. do @ mam jeszcze ponad 10 dni to troszke za wczesnie na bol piersi przed @.

Czarnooczko mnie prawie nigdy nie bolą przed @ nawet wam tego zazdroszczę czasem :-)
Jillko wyobraź sobie,że miałam 2óch takich uczciwych sprzedawców i nie ma ich. :dry: ehhh a taka byłam zadowolona.
Zmykam bo małż marudzi :-) będę podczytywać

Ostatnia edycja:
Czarnooczko ja to się nie znam na bólach piersi bo mnie bolą bardzo sporadycznie. ale czy ten ból jest naprawdę taki że nie dasz rady brać Clo? Bo wiesz... może jednak warto ciut pocierpieć a Clo chyba często pomaga... chociaż na tym też sie nie znam bo nigdy nie brałam. w każdym razie Twoje zdrówko Czarnooczko :)

No dla fasolki zrobię wszystko ale ból jest nie do zniesienia. wiem ze do 6 cykli można brać clo jak się nie uda to co dalej???masakra strach pomyśleć.

no to cóż idę po mleko :D w końcu coś pić musze hahahah :D

Ja też nie mam doświadczeń z CLO, trochę się też naszym Basikiem wystraszyłam. Ale próbować trzeba!

Sailor, trudno, ale bardzo Ci dziękuję za fatygę. Może sami się kiedyś odnajdą.

dziewuszki moj A gotuje rosol na jutro. tak pachnie, ze przysiegam bede czekac do poznego wieczora az skonczy zeby zjesc sobie troszke !!!

reklama
Nie sądzę żeby to było po clo. choć każda kobieta inaczej reaguje . myślę że jakby były jakieś przeciwskazania odnośnie kardiologii to moj ginekolog by mi go nigdy nie przepisał ze względu na moje chore serce.

Do góry