reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailorku jak ja się stęskniłam:) dobrze, że dobrze u Ciebie:)
Jillka to nadal nie to... sama nie wiem na co mam ochotę, pewnie nie ma takiej rzeczy po prostu:) Więc nie będe nic jeść bo nic mnie nie zadowoli, lepiej się napiję :)
Jillka nie idź :)

noooo Bzibzioczku pełen lans:D
a makaron rzeczywiście robię trochę inaczej ale nie aż tak bardzo;)

Sailorku witaj ponownie;) i wracaj na wolnym do formy:) "ciuchowe" zakupy na pewno pomogą:D

ja tak pojawiam się i znikam bo oglądamy mecz ręcznej;) a i kręgosłup nie pozwala mi siedzieć na dłużej tak boli:/ tylko pozycja leżąca na wznak wchodzi w grę:/

Sihayko na ból kręgosłupka najlepiej klęknąc przed kanapą albo krzesłem tak jak do modlitwy ale położyć tułów:) Naprawde oprzynosi ulgę ale Ty to pewnie wwiesz jako rehabilitantka :) co ja będę ojca uczyć jak dzieci robić :P

Fajna Jillko. Ja na allegro kupuję tylko u takiego sprzedawcy, który pokazuje jak ciuszek wygląda na większej osobie bo już kilka razy miałam tak,że super na fotce na szczuplutkiej a na mnie....:wściekła/y::sorry2: z resztą z moimi słabo lecącymi w dół kilogramami na razie nie poszaleję :baffled:

Sihayko na ból kręgosłupka najlepiej klęknąc przed kanapą albo krzesłem tak jak do modlitwy ale położyć tułów:) Naprawde oprzynosi ulgę ale Ty to pewnie wwiesz jako rehabilitantka :) co ja będę ojca uczyć jak dzieci robić :P

Myniu już dziś dwa razy robiłam całą serię ćwiczonek na kręgosłup i na chwilę owszem jest znaczna ulga a potem... wypada mi cały dzień ćwiczyć:D

Myniu to ja tez sie dolacze do Twojego picia, tak mna mdlosci targaja, ze pierwszy raz oozwolilam sobie na gingersa.. szklaneczke tylko ale mam nadzieje ze pomoze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry