Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja wiem co to znaczy mieć problemy z nerkami. Leżałam w szpitalu, gdzie ważył się los, czy oszczędzą mi nerkę czy wytną.![]()
Ola czy ktoś napisał że nie wiesz co to znaczy stracić nerkę?Co do tego że nie wiem chyba co to znaczy stracić nerkę... to błahahahaha!!!!

Kewinek nie wiadomo kiedy wbiła mu się drzazga pod paznokciem. Próbowałam sama mu to wyciągnąć ale stwierdziłam że więcej mu zaszkodzę niż pomogę i poszłam po skierowanie do chirurga dziecięcego. Jak tam weszłam to kolejka gigantyczna ale cierpiliwe czekałam. przyjechałam tam przed 17 a o 18:30 juz się powoli denerwowałam o 19:00 byłam wkurzona a o 19:30 pojechałam bo na 20 musiałam być na rehabilitacji. tylko straciłam 2,5 godziny na tym zasranym czekaniu. Jutro jeszcze raz próbuję ale tym razem będe czekać tam od 15 żeby zająć dobre miejsce. Mam depresję i to ogromną, mam też dysmorfofobię [...] chcecie porobię fotki wieeeeelu wyników badań i wypisów ze szpitali i Wam poślę. Co do bólu to jest uciążliwy, ale nie jestem jakąś panikarą i nie lecę do lekarza jak tylko coś zacznie mnie boleć. [...] Od zawsze mało jadłam, w drugiej gimnazjum stosowałam podobną dietę i też nic mi nie było oprócz tego że byłam bardzo chuda. Co do dysmorfofobi i depresji no cóż... każdemu się może coś takiego przydażyć.[...] Przepraszam, że Wam się zwierzam, że sądziłam że mogę Wam (prawie) wszystko powiedzieć... Buziaki!!!
Kochana nie czytaj tyle w necie, bo do Twoich objawów można przyporządkować wiele chorób, a po co masz się dodatko matwić. Wyników nam nie wysyłaj, bo nie potrzeba świrze jeden...a nie jesteś jak Czarnulka więc nam ich nie potrzeba!!! Co do diety to zdania nie zmienię...MASZ ZACZĄĆ STOSOWAĆ DIETĘ ODPOWIEDNIĄ DLA CIEBIE BOŚ CHUDA JAK KURCZAK I TYLE!!! Laska z Ciebie jak się patrzy i nie piszę tego dla Twojej przyjemności tylko dlatego, że TAK JEST!!! Depresja jasne, każdy ją może mieć i wiesz to dobrze, bo ja też miałam, a nawet nadal mam. I dziewczyny mają rację...nie chodzi o obrażenie Ciebie tylko taki życzliwy kopniak na start, bo się martwimy. Z krwią marsz do lekarza, bo ja Cię zaprowadzę sama;-) I pisz tu normalnie i nie wygłupiaj się, bo nikt nie chciał Cię skrzywdzić...Czarnulka nas skrzywidziła i dlatego taka nieufność, którą na pewno każda z nas ma względem innych.
ale to takie bardzo przyjemne skojarzenie i już zawsze będziesz mi się tak kojarzyć
Na resztę lasek przyjdzie kolej ;-)