reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

co do mojego brakującego zęba hehe to tylko i wyłącznie z mojego własnego lenistwa go nie mam, zamiast zaleczyć do końca to olałam sprawę, a później bolało tak ,że chodziłam po ścianach tydzień, w końcu zrobił się stan zapalny i ropień to ja na ostry dyżur, babka mi to nacieła i powiedziała ,że jakbym przyszła później to już by mnie nie było na tym świecie... no i w rezultacie się go pozbyłam...

agacjone
nie bardzo wiem o jaką fryzurę chodzi , ale powiedz czy Ty zawsze miałaś blond? chyba nie?
jeśli nie to śmiało farbuj, czy pasuje okaże się po fakcie:-D

andzia
gratuluje osiągnieć :-D

jak w pracy małego uczyłam z mamą korzystania z nocnika to też trochę trwało , bez wzlgędnie najlepiej uczyć w lato:-) ale ile się z mopem nalatałam za nim to moje;-)

reklama
wstawac lachonyyyyyyy!!:-D:-D:-D my juz nie spimy od 6...maz przyjechal z pracy i mala jak uslyszala ze sie krzatamy po chawirze to juz stala w lozeczku...bylysmy juz w biedronce...sa slodkie kombinezony na maluszki do 86 cm za 50 zl...a jakie mieciutkie!!ale na moja Wiki za male niestety...:sorry2:

ewelka chcesz fioletową kurteczke dla małej. ale to tak na stycznien luty, bo to rozmiar 98. z reszta nie wiem jaka ona duza jest(Wiki:P)

Ostatnia edycja:
hej
no ja sie wlasnie dzi rozgladalam za kombinezonem w galerii to masakryczne ceny:szok::szok: ponad 100zł....najtanszy 115....no w zyciu takiego nie kupie....mama mi powiedziala ze w lidlu tez sa kombinezony po 44,9 ale niebylo na Kube rozmairu...:no:

trzewiki na zime tez patrzylam to to samo..ponad 100zł..matko to ja na siebie tansze kupie ....

Hej laseczki, a my od wczoraj na antybiotyku i już dziś bez gorączki w dzień. Na 17:20 byłam z Hanią u pediatry i okazało się, że ma już zmiany anginowe :szok:
Mąż pojechał do znajomych na imprezę halloween, na której też miałam być, ale choróbsko Hanusi mnie zatrzymało w domku i tym sposobem muszę za 10 min podać Hani antybiotyk, a to nie lada wyczyn niestety :-( Mam też nadzieję, że od razu pójdzie spać, bo mam wysypujące się z szafy prasowanie :no:

agacjone jaki rozmiar potrzebujesz??? bo ja mam jakis po Filipie ale nie wiem jaki to jest:/ bo na strychu w kartonie spakowany.
xTosia- oj bidna ta Twoja Hania, zdrowka dla niej!!!!!!!!!!!!!!!! i gorace buziaczki:)

Hani zaczął się rano odrywać kaszel więc chyba będzie już lepiej bo jej to wszystko zejdzie. Ale na pewno mam kilka kolejnych nocy nie przespanych :-( Teraz bidulka leży ogląda Mini Mni, ale coś się jej oczka kleją może zaśnie jeszcze. Ok 9:30 przyjeżdża mój tata do nas także będę miała trochę pomocy.

Miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
Kurcze Hania nie chce nic jeść :-( rano zjadła pół mleka, później 1/4 kromki, 2 kawałki kiełbaski na gorąco i to wszystko. Nie wiem już co robić :-( Rycze jak głupia :-( Wciskam jej na siłę picie i tym żyje :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry