Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kupił mi kurteczkę i jeszcze jutro mamy po buciki jechać
Wczoraj nam się już z mężem nie chciało tego robić. Skończyliśmy o 23:20 więc gdybyśmy jeszcze mieli poprawiać przy drzwiach to byśmy siedzieli chyba do 2:00. Poszliśmy się tylko na szybko wykąpać i do łóżeczka. Przytulanko musiało być, bo się tyle sprzeczaliśmy przy tej wykładzinie, że trzeba było się trochę do siebie zbliżyć
Teraz mężuś w pracy, więc zaraz chwycę za wałek i pomaluję sobie ściany w przedpokoju, bo nie mam nic do roboty puki co :-)
Ja już po badaniu, ale muszę tydzień na wyniki czekać :-( Po pobieraniu krwi mąż zabrał mnie na śniadanie, a później kupowaliśmy dla mnie buciki
Okazał się, że mamy kompletnie odmienny gust, ale w końcu w Boti kupiliśmy...i będę w nich chyba ze 3 sezony chodziła bo kosztowały 150 zł
ja tam chciałam jakieś mega tanie ale mąż się nie zgodził i powiedział "na Ciebie zawsze mamy pieniądze"
No no częściej się kłócić musimy ;-) Chciał mi jeszcze spodnie kupić, ale już go przystopowałam.
mam potwornie zmęczone oczy i najchętniej poszłabym spać.