agacjone23
Fanka BB :)
no udalo sie z wspolna pomoca...:-)
poczytam pozniej bo moj Synus chyba Kupke zrobil bo cos zajezdza...a ffeeeee
poczytam pozniej bo moj Synus chyba Kupke zrobil bo cos zajezdza...a ffeeeee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

goraczka minimalnie spadła na 38,8 mam nadzieje ze to szybko minie bo on sie wykonczy a ja z nim....w dodatku mąż dzis na szkoleniu do 20:-(a w weekend na studiach::-(zwariuje tu sama a w dodaku mam taki syf w domu i nie mam sił sprzątać

nawet nie ma z kim pogadać(oczywiście oprócz Was)

jak nie złapię, to zalicza glebę, a u nas wszędzie bardzo twarda podłoga jest, więc wolę zeby się głową nie uderzyła... teraz sobie podjada, więc miałam chwilkę na zaglądnięcie tu... ale juz muszę kończyc :-( ogólnie to juz padam z nóg :-(zajrze wieczorem... buziaki dla Wojtusia
Ze mną siedzi do 21:30, a dla tatusia co tam poszła "troszkę" wcześniej. Przyszła do Hani niania, a mąż przyjechał po mnie do koleżanki i kiedy wróciliśmy okazało się, że niania wyprasowała mi pół kosza na prasowanie
Później ja głupia bezmyślna zapaliłam u Hani światło i ją obudziłam, ale na szczęście już zasnęła więc muszę się zabrać za naukę :-(
Proponował mi żebym to ja poszła, ale to są znajomi męża, a nie moi więc raczej nie ucieszą się z tylko mojej obecności. 

Karola też śpi ładnie jak tata jest sam w domu, a jak ja jestem sama to wogóle spać nie chce
dzisiaj padła dopiero po 21... a szczyt bezczelności jest wtedy jak tata jedzie w delegację - wtedy nie dość, że nie chce zasnąć, to jeszcze się po nocy budzi
i podrzuć mi tą nianie - ja też mam dużo do prasowania
ale dzisiaj już sily na to nie mam...