reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjona, może i Ilonka jest szalona, ale fotelik to taka rzecz na której nie powinno się oszczedzać,,,My mamy Aprica do 18kg na razie, tylko dużo podóżujemy (byliśmy juz 2 razy nad morzem, na mazurach, poza polską). Jeżeli nie robicie odległosci to Bebe Comfort, Romer (cene widziałaś), Concord...te znam od męża :-) jako bezpieczeństwo przede wszystkim:tak:
Ja wczoraj zrobiłam już ostatnie zakupy upominkowe pod choinke :-) bez szaleństw gotówkowych,,,małe drobiazgi;-)

reklama
dzieki dzewczyny ale jednak chyba kupimy ten chicco neptun.....firma dobra i w miare dobra cen...my duzo nie jezdzimy takze niemam potrzeby kupowac takiego drogiego...:-)
ale mi zimno brrrr.....

Hej laseczki
A ja dziś mam zajebisty nastój :tak::tak::tak: Chodzę cały dzień śpiewając i tańcząc :-D:-D Tylko jedna inf. mnie wkurzyła, a mianowicie okazało się, że facet do remontu nie przyjedzie, bo jest przeziębiony :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie dał znać...gdybym ja nie zadzwoniła to bym nic nie wiedziała. Mąż się wkurzył i powiedział teściowej żeby już nam nikogo nie załatwiała, bo ma samych super fachowców nadających się do "usterki".

No nic to tak się wygadałam :-p Buziaczki i dzielę się z Wami moim pozytywnym nastrojem :tak::tak:

hej kobietki widze ze temat fotelików..ja tez bede musiała juz kupic większy bo ten już sie za mały robi....
A ja właśnie ubieram choinke bo jade na święta a od razu poświętach ksiadz chodzi więc nie bede miała czasu przed wigilia....
Moja @ mnie dobija i nie mam sił....

cześć laski !
ale tu pusto jakoś, sprzątacie czy co?:-P

ja już wczoraj z lekka ogarnełam i mam spokój, choinka też stoi ubrana , a co:-)
jak ja nie cierpie świąt no !:-D
a co u was? u mnie @ wciąż brak, rozwalił mi się ten cykl konkretnie, ale nic tam byle do stycznia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry