reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

heheh mój mąż wrócił na wpół pijany;-) heheh ale się usmiałam pierwszy raz go widziałam takiego:-) heheheheheh bo mój mąz nie pije...ale mówi ze z kolegami z pracy musi....:-):-Dhehehe ide spac buziaki

reklama
heheh mój mąż wrócił na wpół pijany;-) heheh ale się usmiałam pierwszy raz go widziałam takiego:-) heheheheheh bo mój mąz nie pije...ale mówi ze z kolegami z pracy musi....:-):-Dhehehe ide spac buziaki

Marcy...mój mąż jeszcze nie wrócił od wczoraj :-p Właśnie dzwonił, że wstali, bo spał u kolegi. Także niebawem będzie w domku. Muszę udawać, że się złoszczę, bo on myśli, że tak jest :-p

No ja się już nie mogę doczekać wieczoru dam mężowi popalić, ale ja nie będę mogła dużo pić, bo jutro zostaję sama z Hanią. Ale on nie będzie pił, bo jutro musi iść do pracy także będzie patrzył i się ślinił :rofl2:

Widzę, że pochłonęły Was laseczki świąteczne porządki :-p

Ja muszę powiedzieć, że zaliczyłam kolejną udaną imprezę. Wróciliśmy o 3:00 chociaż zapowiadało się na zostanie na noc :-p Nawet się mimo wszystko wyspałam :-D Mąż w pracy, a my z Hanią mamy dzień lenia :-D A jutro znów do pracy brrrr aż mi się nie chce myśleć:no:

hej hej !
xTosia
no widzę,że się dobrze bawisz :-) i tak trzymaj , należy Ci się :-)

a ja na szczęscie jestem zwolniona z generalnych porzadków światecznych , bo jedziemy do rodzicow w tym roku , wiec tu nie muszę zbytnio się wysilać w sprzataniu :-)

Ja też w tym roku nie sprzątam na zycher, bo jutro przyjedzie facet od remontu i ma zacząć praktycznie od zaraz:-D Okazało się, że ten od mojej teściowej ma nas w głębokim poważaniu i załatwiła nam kogoś innego. Mam nadzieję, że we wt. już wszystko ruszy.

Właśnie zjadłyśmy obiadek i ogarnęło mnie błogie lenistwo :-D

hej laski:)
a ja wróciłam o 8 rano:-D było super wytańczyłam się na maxa:-) a pod koniec z jakim Superowym tancerzem.....tak sie wytańczyła ze już nie miłam sił:) mój mąż siedział w domku z synkiem:-)
Szkoda ze tak osobno ale mój mąż nie lubi i tak sie bawić......a nie ma jak to pobalowac z koleżankami...:-) buziaki laski
najgorsze ze dostałam mieasiączke i padam na łeb z bólu.....

xTosia ciesze się ze sie udała impreska....ja z wyspaniem raczej ciężko:) choc spałam z 10 godz:) hehehe

a wojtus skończył 6 miesiecy:-) ale czas zleciał...

Ostatnia edycja:
czesc lachony:-)
wylazic z norek po weekendzie;-)u nas dzis troszke sniegu naproszylo jest bialo ale czekamy na wiecej bo chce zWiki isc na snieg aby sie pobawila troche :-pdzis rano jak jej pokazalam co jest za oknem to az sie ucieszyla hehe....Sama juz chodzi :-pwiec zacznie sie dopiero brojenie...nauczyla sie tez wlazic na tapczan i schodzic z niego i bije mnie z "z bani" :-D

witam! Mnie przed świętami nie będzie zbyt często. Porządki już zrobiłam, ale jakoś i tak dużo roboty jest. Zbliżają się urodzinki Damianka i Nicoli, więc też jeszcze trzeba sprawy organizacyjne załatwić... Ogólnie chcemy wyprawić im wspólne urodzinki, bez alkoholu, z wieloma maluchami (od 1-5lat), muzyką dla dzieci, balonami, serpentynami, szampanem Picolo i jak się uda klownem. No ale nie wiemy jeszcze jak będzie w praktyce... mam nadzieję że dzieci spędzą ten dzień radośnie.

ewelka - ja już nie nadążam za Nicolką, wszędzie jest... całymi dniami drepta, tuptuś jeden i nawet na chwilkę nie chce iść do łóżeczka :-) A stara matka tylko biega za nią tam i spowrotem. Uwielbia też gonić się po pokoju z Damiankiem. Zabawnie to wygląda. Damianek udaje że tylko powoli umie biegać, Nicolka go goni, albo na odwrót Damianek goni Nicolkę a ona ucieka. :-D

hejjjj

niewiem czy sie juz Was pytalam czy nie ale jakie macie foteliki dla maluchow w samochodzie??
bo chcemy juz kupic ale niewiem jaki jest dobry....ja sie napaliłam na chicco neptun ale zobacze inne jeszcze....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry