reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam :-)
U mnie nic specjalnego nie słychać.Iza tylko ma dzisiaj jakieś problemy z brzuszkiem.Boli ja co jakiś czas i na nocnik wtedy idzie.Tzn do południa było ciężko bo aż popłakiwała że brzusio boli.Po spaniu popołudniowym tylko raz niedawno była na nocniku.Ale rozwolnienia żadnego nie ma.Wygląda jak wzdęcie jakieś,ale po czym?
Jak by w razie jutro coś nie tak było to do lekarza z nią pojadę niech zobaczy co jest.Ale mam nadzieję że nie będzie trzeba.Podaję jej Bobotic i podałam Lacido Baby.
A co do choinki,to my pewnie będziemy tradycyjnie w Wigilię ubierać :-)
Zmykam bo @ mnie wykończy...Jakoś słabo się czuję przez nią :baffled:

reklama
Andzia witaj w klubie miesiączkowych:-) Ja też umieram przez @...:-/ /A z malutka mam nadzieję ze bedzie ok:-)

Choinke ubrałam Wczoraj...własnie mi tu świeci:-)

Olcia sukienka sexi nie ma co:-) Ale jak się wystroisz to twój mężuś padnie na zawał:-)chciałabym miec choć troszkę twojego humoru :-(

A mnie tez coś łapie boli mnie gardło i świszczy mi w oskrzelach....a mój Wojtus tez taki jkiś marudny.....
buziołki Dla Was kochane

olka
niezła ta kiecka:-) jakbym była taka chuda jak Ty to już bym ją miała ! :-)

widzę,że grono choinkowców się powiększa:-) i cierpiących na @, a są jakieś którym się spóźnia?:-D

martilla - nie gadaj... przytyłam ostatnio :-D byłam parę razy z moją młodszą siostrą i kumpelką na pizzy i w McDonaldzie i mi się trochę nazbierało... muszę trochę tłuszczyku się pozbyć, ale puki co staram się myśleć pozytywnie

Olcia
O jakim przytyciu Ty mówisz dziewczyno???? Kupujesz rozmiar S-M, to co ja mam powiedzieć....nie mają nawet mojego rozmiary czyli L-XL...a ostatnio kupowałam sobie majtki XXL :szok: Jest tam jedna bluzka, którą chciałabym mieć, ale dupa z tego bo oni tylko na szczupłe laseczki mają więc się obejdę smakiem :-(:-(:-(

Hania zaczyna przechodzić bunt 2latka i nie da się z nią normalnie wytrzymać :-( Mąż w pracy, a ja muszę gary pomyć i może poprasuję, ale to może przez duże M, bo mnie strasznie uda bolą po wczorajszych szaleństwach nocnych :-D:-D:-D

Tymczasem borem lasem :rofl2::rofl2:

xTosia - może i nadal mam rozmiar 36, ale jednak widzę po sobie że przytyłam... muszę trochę brzuszków poćwiczyć, bo przez tą sukienkę będzie widać :-D Mam nadzieję że tą drugą aukcję też wygram, bo tamta sukienka trochę zakryje niedoskonałości.

xTosia - bunt dwulatka jest ciężki do zniesienia, ale wkrótce minie ;-) będziesz miała to przynajmniej za sobą i później do okresu dojrzewania w miarę spokój :-D ładnie szalałaś kobietko skoro cię udka bolą :-p:-D

Olka - sukienka super :tak: ale trzeba mieć do niej taką fajną figurkę jak ty ;-) a ta druga sukienka jak wygląda?

my choinkę ubieramy dzień przed wigilią, ale u nas później długo stoi, więc się zdążymy nacieszyć :sorry: nie wiem tylko jaką barykadkę zrobić, żeby Karolka nie miała dostępu do choinki, bo bombki będą w niebezpieczeństwie :szok: wogóle to ja lubię taką żywą choinkę, ale ze względu na Paulinke nie możemy mieć takiej :-( no i przez to cała rodzinka ma sztuczne, a ja uwielbiam ten zapach świerku w domu :-(buuuu....

Marcy - zdrówka, żeby cię tylko na święta nie rozłożylo:no:
Andzia - mam nadzieje, że Izie minął ból brzuszka...

poza tym u nas nic ciekawego, tylko małej się poprzestawiało i rano śpi do 10 - 10.30, a później w dzien nic nie chce spać i cały czas trzeba jej pilnować, bo próbuje sama stać i robić kroki, ale jej nie wychodzi i ciągle się przewraca... już zaliczyłyśmy pierwszego guza :angry:
no nic, czas spać....

a mi się marzy EKSPRES DO KAWY CIŚNIENIOWY :-)ale pomarzyć zawsze można dorobię się go pewnie za 10 lat :crazy::shocked2:uwielbiam robić takie kawusie jakieś cappuccino i late ::laugh2::tak::-D:happy:mniam ...taki jak mi sie marzy to drogi jak nie wiem....ale ja bym chciała jakikolwiej juz nawet z tych tańszych;-)oby tylko mieć....:-)
Pozdrawiam Was kochane...
izkab mam nadzieje ze mnie serio nie weźmie nic do świąt bo jedziemy do mamy ...mój mąż też narzeka że coś go bierze ...na wszelki W zamówiliśmy sobie wizyty na jutro zobaczymy jak się rozwinie sytuacja....oby dobrze:sorry:
OLCIA a Ty lasko jedna ja ci dam boczki.:-D....kurde kobieto ja mam rozmiar 44-46 czy ty wiesz ze to o 10 więcej jak Ty??TO DOPIERO JEST KATASTROFA...:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Olka - ta bordowa sukienka też super :tak: mi się nawet bardziej podoba niż ta biała, chociaż trudno je porównywać, bo każda jest inna ;-)

Marcy - ja kiedyś nie lubiłam kawy z ekspresu, tylko parzoną :sorry: ale trzy lata temu mąż mnie namówił i kupiliśmy sobie na gwiazdkę ekspres ciśnieniowy (nie najdroższy, taki średniej klasy) i od tamtej pory nie wypiję innej kawy niz z ekspresu :-D mniammmm.....namów męża i zróbcie sobie prezent, bo warto ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry