Andzia84
listopadowa Mama
Witam :-)
U mnie nic specjalnego nie słychać.Iza tylko ma dzisiaj jakieś problemy z brzuszkiem.Boli ja co jakiś czas i na nocnik wtedy idzie.Tzn do południa było ciężko bo aż popłakiwała że brzusio boli.Po spaniu popołudniowym tylko raz niedawno była na nocniku.Ale rozwolnienia żadnego nie ma.Wygląda jak wzdęcie jakieś,ale po czym?
Jak by w razie jutro coś nie tak było to do lekarza z nią pojadę niech zobaczy co jest.Ale mam nadzieję że nie będzie trzeba.Podaję jej Bobotic i podałam Lacido Baby.
A co do choinki,to my pewnie będziemy tradycyjnie w Wigilię ubierać :-)
Zmykam bo @ mnie wykończy...Jakoś słabo się czuję przez nią
U mnie nic specjalnego nie słychać.Iza tylko ma dzisiaj jakieś problemy z brzuszkiem.Boli ja co jakiś czas i na nocnik wtedy idzie.Tzn do południa było ciężko bo aż popłakiwała że brzusio boli.Po spaniu popołudniowym tylko raz niedawno była na nocniku.Ale rozwolnienia żadnego nie ma.Wygląda jak wzdęcie jakieś,ale po czym?
Jak by w razie jutro coś nie tak było to do lekarza z nią pojadę niech zobaczy co jest.Ale mam nadzieję że nie będzie trzeba.Podaję jej Bobotic i podałam Lacido Baby.
A co do choinki,to my pewnie będziemy tradycyjnie w Wigilię ubierać :-)
Zmykam bo @ mnie wykończy...Jakoś słabo się czuję przez nią

Jest tam jedna bluzka, którą chciałabym mieć, ale dupa z tego bo oni tylko na szczupłe laseczki mają więc się obejdę smakiem :-

ale trzeba mieć do niej taką fajną figurkę jak ty ;-) a ta druga sukienka jak wygląda?
nie wiem tylko jaką barykadkę zrobić, żeby Karolka nie miała dostępu do choinki, bo bombki będą w niebezpieczeństwie 

uwielbiam robić takie kawusie jakieś cappuccino i late :
mniam ...taki jak mi sie marzy to drogi jak nie wiem....ale ja bym chciała jakikolwiej juz nawet z tych tańszych;-)oby tylko mieć....:-)