reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Olka - i jak udało się kupić sukienkę?

Ilonka - właśnie też myślałam o plastikowych bombkach, ale one mi się strasznie nie podobają :eek: ja lubie takie zwykłe bombki, więc chyba zastawimy choinkę kojcem, żeby Karola nie miała dojścia :sorry: kurcze.... z Paulą nie bylo takich problemów, jej się dało jakoś wytłumaczyc wszystko i choinka mogła stać normalnie, a ten mały czort to wejdzie wszędzie i tylko się pod nosem uśmiecha jak wie, że broi :wściekła/y: z wyglądu takie same te moje córeczki, a z zachowania zupełnie inne... coś mi się wydaje, że Karola da nam popalić ;-)

xTosia - my też kawę trzymamy w lodówce, tzn dokładniej to ja staram się ją tam trzymać, bo mój mąż ma oczywiście swoją teorię na ten temat i ciągle mi tą kawę z lodówki wyciąga :wściekła/y:

Marcy - główa do góry, zacznie się nowy rok i na pewno będzie lepiej :tak: trzymam kciuki :tak:

a my w domu (jak byłam dzieckiem) mieliśmy zawsze żywą choinkę i jak zamieszkaliśmy z mężem razem, to przez parę lat też taką kupowaliśmy i wcale nie było kłopotu z igłami, bo tak się składało, że nie mieliśmy nigdy dywanu, tylko drewniana podłogę i latwo można było je sprzątnąć :-p tylko niestety okazalo się, że ze względu na Paulinki alergię nie możemy mieć w domu żadnego świerku, nawet malego stroiku :-(

idę prasować, bo znowu mi się nazbierało:sorry: do miłego...

reklama
Martilla - bo to tak jest, że czlowiek zawsze tęskni za tym, czego nie może mieć :-D pewnie dlatego mi nawet tych igieł brakuje :-p:-D a wogóle to odkąd mamy centralny odkurzacz, to moge z nim latać za wszystkim ;-):-D:-D

ekspres mamy taki Saeco Primea Cappuccino Touch Plus OKAZJA ! (846687787) - Aukcje internetowe Allegro. o tyle fajny, że nawet Karolka może mi kawę zrobić, bo wie już na który obrazek nadusić ;-)

Ostatnia edycja:
HoHo witam snieznie i ja;)
u mnie zima na calego- sniegu jest troche i sypie teraz na maxa, i tez mrozi dosc porzadnie

widze klimacik switeczny juz u was;-);-) u mnie stara bieda , nowa cos nie chce przyjsc- ale moze to i lepiej:-)

andzia, karolina
zdrowka dla waszych szkrabow,
andzia powiem ci ze chyba jest cos w powietrzu bo mnie trzyma od niedzieli, stoperan mnie ratuje

olcia
obie sukienki sa boskie = ale nie na moje faldy- ale do stycznia mam mocne postanowienie - dieta:-)

bella21
nie mow ze to juz rok:szok::szok: mama mija jak te wasze dziecka rosna

martia
a jak twoja krwawa mery? zjawila sie juz? moze sie juz nie zjawi;-)

marcy
u mnie tez krucho z kasa- odkladam co sie da - bo wesele, dzialka itp itd- wiec biedaaaaaaaa przez duze B dopiero przede mna- ale moze jakos to bedzie

iza
strasznie fajny wizualnie ten Twój ekspres, a cena powalająca :-D

arla
kochana moja krwawa mery (zęby cztery hehe) przyjdzie prędzej czy później , bo fasolki nie ma co mam potwierdzone tempką i dwoma testami (ach ta kobieca naiwność;-) ) no i u mnie też bida aż piszczy ,ale jeszcze nie jemy kitu z okien także nie jest chyba tak najgorzej, póki co;-)

izkab MASZ SUPER TEN EKSPRES WŁASNIE TAKI MI SIE MARZY.....:-Dale chciałabym mieć taki z tym spieniaczem do mleka:-)nawet jakis tani......kurde już miałam ślub więc dupa nie dostane w prezencie.....:-p hehehe
A co do bombek to ja też lubię te prawdziwe szklane bombki...ale mam plastikowe bo choinkę kupowałam w tamtym roku jak własnie byłam w ciaży i wiedziałam ze bedzie dzidzia a nie stac mnie na jakieś drogie choć sa przepiękne niektóre....

a u nas własnie też nasypało śniegu troszke i tez mróz właśnie teraz patrzyłam to -8 jest....U mnie tam gdzie mieszkałam kiedyś (u mamy) hehe zawsze robimy kuligi....i chyba tez nas czeka kulig w tym roku bo śnieg spadł a tam to już jest zawsze około -13 stopni a w dzień do - 5 to tez sie drogi trzymaja spoko.....;-)

Ostatnia edycja:
hej laski
koniec aukcji z tą bordową sukienką jest dopiero dziś wieczorem :-( Tak się denerwuję że koszmar! Bardzo mi zależy na tej sukience. Dziś około 7:30 dzwonił do mnie kurier i powiedział że ma do nas paczkę pobraniową i przyjedzie z nią między 17:00-18:00. Czyli moja biała sukienka do mnie jedzie hurra!!! :-) Oczywiście troszkę się muszę moją "dietą cud" odchudzić, bo do sylwestra i urodzin moich maluchów mało czasu, a nie chcę żeby mi gdzieś coś wyłaziło w tych sukienkach xD

izkab - ekspres świetny, cena nie bardzo hihi... ja puki co nie marzę o ekspresie, bo kawę piję tylko rozpuszcalną (tylko NESCAFE GOLD ) z śmietanką i to nie dziennie, więc u mnie ekspres by tylko stał i dodawał uroku mojej kuchni :-D

martilla - kurcze, coś z tą Twoją @ jest nie tak... hmmm...

marcy - jak Wojtuś ???

Arla - u mnie też biaaaało za oknami. Dziś idziemy z dziećmi poszaleć na śniegu. Ulepimy bałwanka, Damianek będzie jeździć na sankach... szykuje się ubaw na maksa

hje
u nas tez vbialo sypie na maksa -12 takze zima:no: a ja jutro sie wybieram do fryzjera zmieniam calkowiecie kolor wlosow ale jeszcze niewiem na 100% na jaki...doradzi mi klientka i tyle....
co do ekspresu to u nas jeden na szafie stoi bvo dostalismy na slub ale ja niepije kawy z ekspresu aczkolwiek takiej z pianka to hmmm...pewnie i bym sie napila ale ten nasz to taki zwykly model jakis philipsa...ja to pije rozpuszczalna z mlekiem tak jak olka..takze narazie niepotrzebny..:tak::tak:
a choinki nie ebdziemy miec bo kuba jest tak ruchliwy ze tylko by postawic ja to odrazu by zlapal i by przewrocil....łobuziak z niego rosnie jak niewiem....
wczoraj tescie do mnie zagadali ze kupia Kubie fotelik do samochodu...hurraaaa trzecia rzecz ktora mielismy my kupic a kupuja dziadkowie...troche kasy zostanie...:-D:-D

hej kobietki my dzis po szczepieniu już...wojtus się bawi ...babka mówiła ze na razie nie widzi nic złego czyli choróbsko przeszło....gorzej ze mnie wzieło charczy mi w oskrzelach.....jestem padnieta...ale przetrzymuje mojego typka niech sie bawi az sam padnie ..:)

reklama
agacjone
i właśnie dlatego żeby mi te zbędne sprzęty nie stały w domu woleliśmy kase w prezencie ślubnym :-)

marcy
jak sie mały bawi to Ty zmykaj pod koc i sie kuruj !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry