reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej kochane, a moje dziecko bawi sie w chodziku juz wstał pełen radosci...
A ja tez wybywam w sobote z kolezanką:) moze jeszcze jedna da sie namówic:) nie byłam juz tez chyba ze dwa lata....szok..

reklama
Bawcie się dobrze laseczki na imprezkach :tak:
ehhh.... ja przez cycka nie moge się nigdzie ruszyć :-( postanowilam pokarmic do wiosny, więc trzymajcie kciuki żebym nie pękła :zawstydzona/y:
Wasze dzieci śpią jeszcze dużo w dzien, bo Karola mi ostatnio histerie urządza jak ją próbuję położyć :wściekła/y:no nie chce babsko w dzień spać, a wydaje mi sie, że jeszcze powinna :eek:

Witajcie
To prawda ja jestem z Leszna ale na pewno HannaH jest wrocka i chyba jeszcze ktoś ale już nie pamiętam. A może tylko wy dwie jesteście z wrocka. Tak czy inaczej ja mam 100 km do Was.
A tu taki śmieszny taniec mojego szkraba
. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=I3Urjl_tFPU&feature=subtivity"]YouTube- Kewinek tanczy[/ame]

kurde sorrki laski za tą pomyłkę , napisałam że Karola jest z wrocka a miałam na myśli Hannah, nie wiem czemu one dwie mi się zawsze mylą:-)

Karolina
ale się uśmiałam z tego filmiku :-D

hehe filmik super:-)
A ja znów na warcie...dziś sama maż wraca zaraz ale jedzie na wigilie w pracy...pewnie wróci nad ranem...a ja sama:-( Wojtus własnie zasnał....buziołki co u was kochane...jakoś nie ma Was tu....

POST NASZEJ ADMINISTRATORKI
:"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. JakoBB nie mogę robić zbiórki pieniędzy ( musiałabym mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :

tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum:
Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki,

Jeśli ktoś chce adres, proszę o info na priva :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki kochane.

Ja tak na chwilkę, bo padam na twarz i chcę się już położyć z Hanią. My już po zdjęciach do tego teledysku. To był szlagrowy utwór dziewczyn ze Śląskiego Koncertu Życzeń. Hania spisała się nawet dobrze jak na godzinę 19:00, chociaż producent nie do końca był zadowolony, bo już na ostatnich ujęciach Hania nie chciała stać w miejscu i patrzeć na nas. Ale mam nadzieję, że wykorzystają materiał. Jak tylko wyjdzie teledysk to jakoś Wam pokażę. A póki to wkleiłam kilka fotek także kliknijcie na Foteczki Haneczki i zobaczcie.

Mąż wybył z kolegą na piwko, bo jutro mój wieczór i on mnie wozi, a ja się rozluźniam ;-) No nic kładę się spać, żeby chociaż trochę odespać. Buziaczki :***

XTosia Haneczka śliczna:)i jaka dama:-) słodkie są takie ujęcia:-)A Ty jaka tam laseczka:-)
A ja robiłam dziś test i na szczeście jedna krecha:-):-Djupi-chciałabym miec dziecko ale troszkę później:-)
Ja sama siedzę w domku,Wojtuś sie bawi ale jakiś maruda z niego troszkę dzis go przetrzymuje zeby był bardziej zmęczony....no zobaczymy...
A najgorsze ze boje sie ze ja sama jutro nie bede miała sił isc...na discko:-)

reklama
xTosia - Hania wygląda jak aniolek, nie mogę się napatrzeć na te blond włoski ;-)i taka duża dziewczynka juz jest - super :-D

Marcy - dobrze, że test wyszedl po Twojej myśli :tak: długo Twoj Wojtuś się bawi, Karola już dawno śpi :szok: życzę spokojnej i przespanej nocy :tak: na disco na pewno znajdziesz siły;-)

Karolina - hahaha.... super filmik :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry