xTosia
Cudowna Haneczka
Izkab
Robią nam takie alarmy sprawdzające, bo ja pracuję w policji, ale na szczęście tym razem było bez cywili więc mi się upiekło
Chociaż dzwonili po ludzi od 5:00, a na dotarcie do pracy ma się 2 godz. także i tak nie byłoby tak źle.
A ja zaliczyłam dziś 2 egz...co prawda na 3 ale i tak jestem zadowolona.
I znajomi męża znów zaprosili nas na imprezę, także zapowiada się upojna sobota, o ile przyjedzie mój tata do Hani.
Dziś w radiu słyszałam reklamę Kafeterii...aż się ciepło na sercu zrobiło
W ogóle Hania przyszła dziś do nas do łóżka w nocy i jestem do teraz w szoku hehehe. Marzy mi się, żeby spała już u siebie do rana. No nic idę małą szykować do spania i muszę jakąś kolacyjkę przyrządzić.
Robią nam takie alarmy sprawdzające, bo ja pracuję w policji, ale na szczęście tym razem było bez cywili więc mi się upiekło
Chociaż dzwonili po ludzi od 5:00, a na dotarcie do pracy ma się 2 godz. także i tak nie byłoby tak źle.A ja zaliczyłam dziś 2 egz...co prawda na 3 ale i tak jestem zadowolona.
I znajomi męża znów zaprosili nas na imprezę, także zapowiada się upojna sobota, o ile przyjedzie mój tata do Hani.
Dziś w radiu słyszałam reklamę Kafeterii...aż się ciepło na sercu zrobiło

W ogóle Hania przyszła dziś do nas do łóżka w nocy i jestem do teraz w szoku hehehe. Marzy mi się, żeby spała już u siebie do rana. No nic idę małą szykować do spania i muszę jakąś kolacyjkę przyrządzić.

Hania bardzo kaszle i tylko w określonych sytuacjach i lekarka oprócz dodatkowych leków kazała zrobić badania i powiedziała, że po 20.12 da nam skierowanie do alergologa i zobaczymy co dalej.
a w czyim teledysku, jeżeli można spytać?
stwierdziliśmy, że może na wiosnę Karolci kupimy super brykę