reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Izkab
Robią nam takie alarmy sprawdzające, bo ja pracuję w policji, ale na szczęście tym razem było bez cywili więc mi się upiekło :-D Chociaż dzwonili po ludzi od 5:00, a na dotarcie do pracy ma się 2 godz. także i tak nie byłoby tak źle.

A ja zaliczyłam dziś 2 egz...co prawda na 3 ale i tak jestem zadowolona.
I znajomi męża znów zaprosili nas na imprezę, także zapowiada się upojna sobota, o ile przyjedzie mój tata do Hani.

Dziś w radiu słyszałam reklamę Kafeterii...aż się ciepło na sercu zrobiło :-D

W ogóle Hania przyszła dziś do nas do łóżka w nocy i jestem do teraz w szoku hehehe. Marzy mi się, żeby spała już u siebie do rana. No nic idę małą szykować do spania i muszę jakąś kolacyjkę przyrządzić.

reklama
xTosia ciesze się ze zaliczyłaś:) najważniejsze to zaliczyc nie wazne juz na co...jeden egzamin za tobą:-) a nie przed;-)
Mój maż ma wigilie w pracy 11 (czyli piatek) i wroci nad ranem...a ja zapowiedziałam ze ide w sobote z kolezankami:-) zgodził sie bez niczego:-)
XTosia czy ty mieszkasz we wrocku czy mi sie wydaje??
Jak pracjesz w policji to powiem ci jedno ze mi sie marzy tam pracowac.....zazdroszcze....

Martilla kochana ja też nie mam @ juz tydzieńs ie spóźnia....ale wydaje mi się ze nie jestem w ciąży chyba niemiałam za bardzo okazji...ale kto wie...kurde zaczynam się bac..

marcy
to leć kobieto po test! po co masz się denerwować?
u mnie to już za długo trwa... kurde a nie mam możliwości pójść do gina niech to szlak...

ilonka
niezła bryka:-) sama bym taką pojeździła :-) ale patrze,że udźwig do 40 kg wiec odpadam już na starcie hahaha :-D

Ostatnia edycja:
XTosia czy ty mieszkasz we wrocku czy mi sie wydaje??
Jak pracjesz w policji to powiem ci jedno ze mi sie marzy tam pracowac.....zazdroszcze...

Kochana, nie ja mieszkam w K-cach także trochę dalej od Wrocka :-D

A co do pracy w policji to ja jestem tylko pracownikiem biurowym, a nie mundurowym...wiesz, ja też zawsze chciała pracować w budżetówce...jednak sytuacja wygląda inaczej od środka...Każdy mówi, że w budżetówce jest super...ale tak nie jest :-( Jedyny plus to to, że wypłata jest zawsze na czas...

A ja się też pochwalę, że moja Hania zagra może w teledysku :-D:-D "może" bo to zależy od tego jak się będzie jutro na planie zachowywała, ale mam nadzieję, że się uda wszystko i będę miała "dziecko gwiazdę" :-p:rofl2::rofl2:

A w ogóle to byłam dziś z Hanią u lekarza na kontroli i niby wszystko ok chorobowo, ale okazało się, że musimy zrobić badania alergologiczne :szok: Hania bardzo kaszle i tylko w określonych sytuacjach i lekarka oprócz dodatkowych leków kazała zrobić badania i powiedziała, że po 20.12 da nam skierowanie do alergologa i zobaczymy co dalej.

Mam nadzieję, że Hania zaśnie dziś szybko bo muszę się wykąpać, poprasować, umyć gary, napisać pracę do szkoły na 10 str. i naszykować ubranie dla siebie i Hani na jutro. A w sob.idziemy znów na imprezę do znajomych także jakimś cudem się muszę wyspać :-p

hmmm któraś z Was była z Wrocka:) ale wstyd sie przyznac ze mam skleroze:-) a ja własnie umyłam gary ugotowałam zupke na jutro cały gar , i posprzatałam sypialnie teraz jeszcze lazienka i pokój gościnny mi został.....oj juz nie mam sił...

Marcy
o ile się nie mylę to Karolina jest z wrocka lub okolic:-) tyle was jest więc ciężko spamiętać:-)

xTosia
no no trzymam kciuki za małą gwiazdę! daj znać czy wypaliło i jak już będzie można to namiar na ten teledysk , z przyjemnością zobaczę :-)

He dziewczyny.
Dziś Filip spał całą noc to i ja mogłam się wyspać. Wieczorem zaczął w chodziku stawiac kroczki do przodu. Bo wczesniej to sie odpychał dwiema nogami do przodu lub tyłu. i wygladalo to jak skakanie :) A teraz już prawie chodzi.Jestem pzeszczęścliwa:-)W sobotę i w niedzielę robimy mu urodziny . Co prawda tydzień wczesniej niz kończy rok ,ale tak nam lepiej.Więc jutro bedę miała dużo pracy przy wypiekach. no i muszę zakupy zrobić . Tak więc cały dzień w garach i sklepach.Ale czego się nie robi dla naszych urwisów.
A pochwale się że za tyzień w sobote wybywam z domu na całą noc. jadę do kolezanki która ma urodziny i idziemy na jakieś dicho:-)Już tak dawno nie byłam na dyskotece. Chyba jak panna jeszcze byłam . Nareszcie trochę się rozerwę i odpocznę . A moi panowie beda sami w domku. mam nadzieję że wszystko bedzie ok.

reklama
Martilla - Karolina jest z Leszna, tak jak ja ;-) to jakieś 100km od Wrocka :-p

xTosia - zgadzam się w 100% co do pracy w budżetówce... gratki z okazji zdania egzaminów i trzymam kciuki za występy Hani :tak: a w czyim teledysku, jeżeli można spytać? :sorry:

Ilonka - super samochodzik :-D już chciałam popapugować, ale mąż troszkę ostudzil moje zapędy :cool2: stwierdziliśmy, że może na wiosnę Karolci kupimy super brykę :-D tylko gdzie w tym samochodzie miejsce dla koleżanki Flipera? :-p

Marcy - ja do Wrocka do fryzjera jeżdżę, nigdzie indziej sobie włosów obciąć nie dam :sorry: i z Paulą do dentysty też tylko do Wrocławia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry