reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Mój Fifi je tak :
8.00 kaszka
11.00 mleko(bo idziespac i przy butli zasypia)
14.00 obiad- jakaś zupka z mięskiem albo jakiś kotlecik z
ziemniaczkami i tym podobne
17.00 kaszka, alo jakieś paróweczki
20.00 butla mleka i idzie spać

W między czasie daje mu dużo picia (herbatka , soczek), je dużo owoców, jogurty. No i to co my jemy też jak kogoś namierzy z jedzeniem to nie popuści

bella to ok dostaje bo Wiki to rano zalezy jak wstanie to wypije mleko 170 ml zageszczone kaszka blysk. okolo 11 dostanie serek wiejski z czosnkiem granul.i odrobinka soli jej robie, o 14 obiad, pozniej zje kanapke lub jakiegos jogurcika,kaszke na wieczor a miedzyczasie dostaje chrupki,paluszki,prazynki,i pije soczki lub herbatki

Bella - moja Karola cycowa, ale wygląda to mniej więcej tak :
6.30 - cycek, 10.00 - chlebek + deserek (duży słoiczek) lub jogurt, około 12 - cycek, 15.00 - obiadek, 19.00 - kaszka, 20.30 i 23.00 - cycek
W międzyczasie je jakieś chrupki, jogurt, owoc i pije wodę ;-)

xTosia - 3mam kciuki za egzamin - jedź, co ci szkodzi, na pewno się uda :tak: o matko - a co ty masz za nocne alarmy w pracy :szok:

naprasowałam się dzisiaj jak głupia - nóg nie czuje :wściekła/y: ale jak sie nie prasuje na bieżąco, to się później nazbiera :sorry: w końcu mam też okna umyte (tego nie zawdzięczam sobie :-p) i widzę coś przez nie :-D

HEJ a ja jak zwykle na końcu..szok
Testy ok mniej wiecej, mam na Bylice uczulenie bardzo dużo a resztę drobne sprawy....będę miała odczulanie około 3-5 lat..ale cóż warto bo juz mam dość kataru i kichania latem....
Wojtek jakiś marudny znów ale teraz zjadł i zasnął..więc mam nadzieje ze choć godzinę pośpi bo mnie trafi...non stop sie budzi i płacze....oj...

izkab no widze że faktycznie mamy to samo...niedoczynnosc tarczycy, ja mam nadcisnienie jeszcze i te alergie...aj dużo by gadać lepiej pogadajmy o tym co nas nie boli;-) hihihih

Ostatnia edycja:
Witam z rana ;-) Karola się budzi, więc życzę tylko miłego dnia :tak:u nas brzydko - mgła, zimno,brrrr....

Marcy - a Wojtek później (w dzień) nadrabia spanie? zrobil sobie z dnia noc i odwrotnie :eek:
Coś na poprawienie humoru w załączniku ;-)

Załączniki

• mikołaj.jpg
    mikołaj.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 48
Witam wszystkich:-)

Marcy ja ciebie podziwiam że dajesz radę tak po nocach nie spać.
Dziś Filip obudził się o 2.00 w nocy i płakał , marudził. To nosiłam go na rekach, przytulała. A on co pokazuje mi na malucha (już wczesniej o nim wspominałam). No i dałam mu ten samochód i uradowany się bawił . Usnął o 5.00. Mąż wstał o 5.30 do pracy to i fifi zaczał sie budzić . Ale dałam mu smoka i jeszcze spał do 7.50. Ale ja jestem taka zmęczona, i głowa mnie przez to niewyspanie bardzo boli. A muze jeszcze obiad robić. mam dosyć . Teraz mój królewicz usnął. Ciekawe ile pośpi.Mam nadzieję że ok 2 godzin .

A propo chorób to ja tez mam niedoczynnośc taczycy. leczyłam sie kiedyś ale teraz jakoś to zaniedbałam. Trzeba sobie może badania porobić .Ale to w nowym roku już raczej.

bella cóż mi pozostało jak nie dać rade...maż do pracy i a zostaje sama...jakbym sie nie zajeła dzieckiem to by sie zapłakał na śmierc...kurde poszedł spac o 7.20...normalnie zawał a o 11.35 wstał...teraz tez mi zasnał przed chwilką...
Izkab hmmm nadrabiać nadrabia z tym spaniem...ale ja nie:-) jak juz bedzie zdrowy i maż bedzie miał wolne to bedziemy musieli na zmiane go budzić i nie dac mu spac....moze sie przestawi...
A my z siostrami składamy sie na gre dla moich małych braci:-)(tzn nie takich małych bo 12 i 11 lat:-)
SUPER GRA - SNORTA - EXPRESOWA WYSYŁKA! (847047247) - Aukcje internetowe Allegro
Jest ponoc prześmieszna i fajna zabawa:-)

My mamy takie zwyczaje w domu że jak sie spotykamy to wszyscy siadamy i gramy w gry:-) UNO(takie karty) RULETKA, CHIŃCZYK, BANK,MEMO,SCRABLE ;-) więc jest dobra zabawa:-) JAK nas w domku jest tyle to czasem miejsc do grania brak:) hehe to każdy ma kolejke albo gramy podwójnie :) heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry