izkab
matka wariatka
Agacjone - to czekam jutro na fotkę ;-) ja u fryzjera też tyle płacę, ale jak dobrze tnie to warto ;-)
już mialam iść spać, ale moi wrócili od ortodonty i zakomunikowali mi, że zostawili tam 850zł
nie wkurzałabym sie tak, gdybym była na to przygotowana, ale nas nie uprzedzili ostatnio, że stabilizator tyle kosztuje
no i tak wstępnie podliczyliśmy, że dodatkowa jedynka Pauli kosztowała nas okolo 7 tysięcy zł
nie wliczam w to kosztow dojazdu- co miesiąc 200 km... ehhhh... życie...
a z czym Ilonka i Ewelka dały czadu - chyba coś przegapiłam
to pewnie ze zmęczenia
do milego...
już mialam iść spać, ale moi wrócili od ortodonty i zakomunikowali mi, że zostawili tam 850zł
nie wkurzałabym sie tak, gdybym była na to przygotowana, ale nas nie uprzedzili ostatnio, że stabilizator tyle kosztuje
no i tak wstępnie podliczyliśmy, że dodatkowa jedynka Pauli kosztowała nas okolo 7 tysięcy zł
nie wliczam w to kosztow dojazdu- co miesiąc 200 km... ehhhh... życie...a z czym Ilonka i Ewelka dały czadu - chyba coś przegapiłam
to pewnie ze zmęczenia
do milego...
byłyśmy przed domem słownie 15-20 minut i jak piwonia;-) z tymi wypiekami wygląda zdrowo hihi. Pomagałyśmy tatuśkowi wieszac lampki na drzewkach :-) a teraz robie gorąca zupke na obiadek....a na drugie naleśniki na ostro.
a teraz piję sobie malutkie winko - sama, bo pan M poszedł spać :-( chyba go dzisiaj Karolka wymęczyła, bo właściwie caly dzien sam się nią zajmował