Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jestem strasznie załamana. Jutro muszę oddać jeden rozdział tak więc 3majcie kciuki żebym tu zaraz nie zasnęła. Zastanawiam się z racji, że jest już przed 2gą czy kłaść się w ogóle spać, bo o 5:15 pobudka więc chyba nie ma to sensu. Zobaczę jak się będę czuła.

Ale powiem Wam, że Hania ładnie zasnęła sobie sama ja tylko przy niej siedziałam
A najpierw przeczytałam jej bajkę ale nie taką zwykłą tylko taką z projektora starego 
musiałam kupić młodemu buciki troszkę wyższe niż "adidaski" jakie ma,bo musi nosić wkładkę ortopedyczną a w tych co ma się nie mieściła. Przedwczoraj byłam na ankiecie OBOPU i musiałam próbować kaszkę,odpowiedzieć na bezsensowne pytania i dostałam za to bon na 20zł ;-) dobre i to-już go zrealizowałam
ale jestem zmęczona tym łażeniem, wstawaniem w nocy do młodego-bo ostatnio ma jakieś takie noce...niby śpi a wybudza się i płacze...idę,bo mi to żywe srebro chałupę rozniesie
3majcie się laseczki.papa