reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Andzia
17 listopada wiec dzis mam 31 dzien cyklu, tylko zawsze jest tak z etest zrobie i zaraz okres jest :-D ale jak nie dostane dzis to jutro sie testuje

a jak nasza Ewelka, moze juz tuli swego bąbla

hejka Andzia a dziwisz sie ze pustki...ja sie dopiero z łóżka zwlekłam i pościelam je...taka obrzydliwa pogoda ze ze z łózka niewychodze...wieje mocno.leje, okropna pogoda....pojde tylko ok 15 zupke ugotowac i tyle moeje pracy dzis:-D
a takto pod kocyk.....ja tez jestem ciekawa co u Ewelki chyba juz urodzila...tyle czasu:szok:

Hej dziewczyny, jestem tutaj początkująca i tak czytam o waszych planach, jeśli chodzi o planowanie 2 dziecka to radzę jak najszybciej- ja mam 5 letniego Przemusia i 6 miesięcznego Ignasia i jestem bardzo szczęśliwa, że zdecydowaliśmy się na 2 dziecko choć różnica wieku jest prawie 5 lat! Dziewczyny nie odkładajcie! jeśli tylko możecie próbujcie jak najszybciej- to wielkie szczęście mieć 2 - jest zupełnie inaczej pierwsze dziecko nie czuje się takie samotne, jest po prostu bardziej szczęśliwe!:-D

witaj Corine
Ja jestem teraz coprawda w pierwszej ciazy...w styczniu mam termin i tez nam sie urodzi chlopczyk...Kubuś...i wieszco jak przeczytałam jak ma na imię Twoj młodszy syncio to az sie usmiechnelam...tak bardzo mi sie podoba imię Ignaś ze szok...ale wszycsy wokól robią oczy ze Ignacy...ze jak bedzie starszy to mu fortepian kupią..niewiem skad te skojarzenia.:wściekła/y:...ale niestety sama nie zadecyduje o imieniu...Ignaś..hmm piękne imie....:-)

reklama
Cześć!
Nie dawno wróciłam od znajomej z moim niegrzecznym urwisem :wściekła/y: wziął i zbił u nich szklane serce a tam w środku pełno wody było i to wszystko na łóżko pościel i podłogę. Ja się pocięłam bo odepchnęłam Kewinka od tego i gdzieś tam się zawieruszyło szkło. Szczęście w tym że mały sobie nic nie zrobił. Teraz sobie smacznie śpi i pewnie mu się śni o tym :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry