reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ten balon zakłada się w celu sprowokowania rozwarcia szyjki macicy.Wprowadza się do niego powietrze,a po jakimś czasie ściąga (w zależnosci od pacjentki).Podadzą pewnie Ewelce jeszcze oxy...
Ja miałam mieć zakładany ten balon w piątek 9 listopada,a urodziłam 6 :-)

agacjone ty tak nie panikuj.... nie kazda ma balonik w piczce:P heheh
jejku zeby dzis urodzila bo sie bidulka pewnie meczy:/ trzymajta kciuki laseczki!

Babeczki które miały w szpitalu ten balonik,mówiły że to nie boli :-)
Też trzymam za Ewelkę kciuki,bo to leżenie na patologii też nie jest niczym miłym.Ilonko jak tylko coś będziesz wiedziała,to pisz :-)
A jak tam Twoje samopoczucie?

Andzia jak tylko bede miec jakies info. dam znac:) moze w weekend juz bede mogla ja odwiedzic w szpitalu to bada fotki:P
co do mnie to jakos leci... raz dobrze raz zle....zalezy od chili starm sie byc silna:) choc nie zawsze potrafie....ale tak to bywa.

hej dziewczyny troche mnie nie było jakoś czasu niema ,ostatnio to wogóle jakoś nie mam czasu na nic z 2 dzieci to troche roboty .....Kurcze miałam już nadzieje ż Ewelka urodziła a ją tam męczą jeszcze ,oj biedna biedna:tak::-(.....

O rany! jak czytam o tym balonie :szok:to dopiero ciekawe, ja 2 dzieci urodziłam niestety przez cesarskie cięcie, pierwszego Przemusia dlatego, że zapowiadał się na wielkiego chłopa i tak było ważył 4550 a Ignaś mniej bo 3840 ale i tak nie było o czym myśleć- cesarka i koniec. Może to i lepiej jak sobie pomyślę o balonikach...

reklama
cześć dziewczyny można do Was się "doczepić" :-) fajnie sobie tu klikacie!:tak:jestem Kaśka jesteśmy z mężem po ślubie 2-latka i mamy małego urwiska Kubusia.:happy:zastanawiamy się nad następnym urwiskiem :tak: choć czasem mam dość (tyle wszystkiego naraz) to chyba lepiej jak odstęp miedzy dziećmi jest mniejszy...?
pozdrawiam Was wszystkie.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry