reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hejka!
Ja tylko na chwilkę... Biedna Ewelka! Trzymam za nią kciuki! Żal mi jej... Oby już było po wszystkim. Postaram się zajrzeć jutro, ale nie wiem czy mi się uda, bo komp nadal nawala... ehhh....
Spokojnej nocki wszystkim życzę... do jutra :-)

reklama
hej laski, biedna ewelka sie morduje,,,,, moze juz po oby oby- trzymam mocno kciuki

x-tosia ja tez czekam na @ w poniedzialek mial byc- no jak narazie cisza, chyba dzis popoldniu sie skusze na test, mialam robic wczoraj ale swtierdzilam ze bedzie jak zwykle

Hej dziewczyny :-)
Wie może któraś,co z Ewelką?bardzo,bym chciała,żeby już było po....Niech się biedulka nie męczy.

Arla i jak?Przetestowałaś się? ;-)

hej hej
o matko co za lekarze.... czemu Ewelce cc jeszcze nie zrobili?kobieta sie tak ma meczyc?jak dlugo?slow mi czasem brak....
a moze juz po porodzie jest i tuli maluszka????:-):-):-)

Ilonka napisz na gg:-)

Co u reszty kobitek???

Pozdrawiam milego dnia!!!:happy::happy::happy:

Andzia
jescze nie. Czekam do jutra , ale nie wiem czy nie wyrwac sie z pracy do apteki po test

no nie wiem na co oni czekaja tzn ci lekarze..... kurde pamietam jak moja kuzynka w kwietniu tak lezala chyba tez 15 dni bylo po terminie i nic nie robili- dopiero jak dostali swoja dole- to dopiero laskawie zaczeli wywolywac porod i w koncu cesrake zrobili

Arla mamuska bedziesz??
ja jeszcze zadnych wiesci od ewelki nie mam. od wczoraj wieczora nie mam zadnych info. napisalam do niej wlasnie zobaczym co odpisze i czyu w ogole odpisze.
ja wlasnie sniadanko i kawka...pozniej moze jakis spacer jesli sie pogodanie nie strynii.

Ostatnia edycja:
hejka
ojj bidulka ta Ewelka...a moze rzeczywiscie czekaja na "swoje" i moze dopiero cos rusza....a takto niech sie meczy dziewczyna...pewnie takie jest podejscie lekarzy..co im zalezy?
a ja terazu rodzicow zjadlam sniadankoa dzis o 18.30 mam lekarza i bedzie robione ostatnie USG i zobaczymy co bedziemy widziec:-)
dzis jest równo 2 m-ce do terminu jaki mam wyznaczony...jej juz niedługo i ja polece "pod młotek":-D

agacjone ty masz jeszcze 2miesiace??? myslalam ze 1:) serio:) ale i tak ten czas leci.... niedawno pisalam ze jestes w ciazy:) ahhh a niedawno ja panikowalam:P hehhehe

hej z rana jak Wam się dzien zaczyna???
my mieliśmy niewyspaną noc Kuba marydził nie wiem czy to coś od jedzenia???:crazy: teraz cworakuje i broi.ciekawe co zaraz wymysli :confused::happy2:

reklama
ja pamiętam jak mi wyszły dwie kreseczki na tesciku -a teraz te kreseczki beda miały juz roczek:tak: tak ten czas leci:szok::happy2:
dajcie znać co z Ewelką jak będzie wiadomo!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry